Kolano - co mi jest?
Napisano Ponad rok temu
Mam taki problem. W sobote na treningu w parterze cos sobie zrobilem z kolanem. Kolano napuchlo (woda?). Szybko polecialem pod prysznic i pod zimna wode. W niedziele prawie cala opuchlizna zeszla. W poniedzialek nie bylo juz jej wcale, dzis (wtorek) juz nic nie widac. Bolu przez ten caly czas (od opuchlizny po dzis dzien) nie bylo wcale i to mnie martwi.
Noga moge normalnie ruszac, kolano (to bylo prawe kolano) moge normalnie zginac, skrecac i nic. Zadnego bolu, zadnego "strzykania", "strzelania" i tym podobnych objawow.
Jakby poprostu kontuzja wsiakla. Jednak pewnie nie ma tak dobrze na tym swiecie, ze tak szybko wszystko sie goi. A ze nie boli, nie znaczy, ze nic sie tam nie dzieje.
Zeby bylo bardziej smiesznie nie wiem co mi sie stalo. Mam kolege co studiuje medycyne (3 rok) i powiedzial mi (po moim opisie) ze poszla mi torebka stawowa. Jak powiedzialem
to znajomemu co na tym sie zna (hobbysta raczej) mowi, ze nie mozliwe poniewaz jakby poszla torebka to by bylalo, opuchlizna tak szybko by nie zeszla, chodzic bym latwo nie mogl i noga w gips.
Oczywiscie robilem sobie oklady oraz smarowalem "Fastum".
Czy to cos powaznego? Jak popytalem duzo osob mialo cos takiego (lokiec, kolano) i wszystko bylo ok. Jak kurowac (leczyc? regenerowac?).
W czwartek (a jak dam rade w srode) pewnie dla pewnosci pojde do lekarza sie dowiedziec, jednak do tego czasu chetnie bym sie dowiedzial co to bylo
Z gory dzieki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Niskiego czucia bolu" nie mam. Czuje normalnie dzwignie itp.
Napisano Ponad rok temu
Najlepsza kontuzja w moim zyciu 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rekonstrukcja wiązadeł - gdzie ??
- Ponad rok temu
-
Ile kilometrów dziennie można biegać?
- Ponad rok temu
-
trening a wplyw na rozwoj ciala ( i ducha jak kto woli)
- Ponad rok temu
-
Artroskopia
- Ponad rok temu
-
KROSTY NA DLONIACH,ALERGIA,CZY BRUD OD MATY?
- Ponad rok temu
-
worek treningowy
- Ponad rok temu
-
Trening
- Ponad rok temu
-
Palec u nogi-defekt :)
- Ponad rok temu
-
Trening w domu