Miłem zabawy,
Pozdrawiam i
> Odpowiadajcie
Napisano Ponad rok temu
> Odpowiadajcie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślałem że zawody shotokan organizuje WKF. Są jakieś oddzielne zawody shotokan?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Perminator, mylisz się i to bardzo w sprawie Kwiecińskiego. On jak i cały Polski Związek Karate Tradycyjnego ćwiczą właśnie shotokan Na tym własnie polega kuriozalność przypadku PZKT w Polsce i jak sądze na świecie... Jeżeli nie wierzysz wejdź na stronkę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i znajdź na niej dyplom na 6 dan Kwiecińskiego a zobaczysz, że został wydany w stylu SHOTOKAN ! Kwieciński to shotokan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A o Kwiecinskim sie nie wypowiem... bo szkoda mi czasu na to naprawde ;] Jest tyle rzeczy ktore mozna by zrobic zamiast pisania akurat o nim...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
....
Wierze, ale nie nazywalbym jego "karate tradycyjnego" shotokanem.
Napisano Ponad rok temu
39. 05.11.2005 Mistrzostwa Polski Shotokan Walcz [email=komisja.karate@inet.pl]komisja.karate@inet.pl[/email]
Napisano Ponad rok temu
Hmm... ktos juz wczesniej podal ta strone... Ja tam szukam w telewizji cos o shotokanie bardziejTo znalazłam na stronie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]39. 05.11.2005 Mistrzostwa Polski Shotokan Walcz [email=komisja.karate@inet.pl]komisja.karate@inet.pl[/email]
Zadowolony Karate_Shotokan?
8)
Napisano Ponad rok temu
- zawody w Polsce Smile (na takie chce jechac Smile - aby ogladac i moze uczestniczyc Smile): gdzie będą, kiedy będą? (moze byc jakas strona z tym itp. itd.) Smile.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgodze sie w połowie tzn. troche jest nudne ogladac takie rzeczy jak karate kyokushin (heh tak samo jak boks wedlug mnie ), ale gdyby wrzucili zawody karate shotokan to pewnie wiecej by bylo ogladalnosci 8)Ja wiem czy są nudne...Jeżeli oglądamy je bezpośrednio na sali i walczą nasi znajomi to wg mnie nudne to nie jest. Wręcz przeciwnie - z niecierpliwościa czekamy na ich wynik. Ale jeżeli oglądalibyśmy w TV jakiś obcych ludzi to może i po pewnym czasie znudziłoby się.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też ćwiczę shotokan i uważam mimo wszystko że zawody dla osób nie ćwiczących karate są jednak nudne.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu