Jak zachęcać ludzi na treningi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kosk już to wyjaśniał w namniejszych szegółach pozdrawiam :wink:
Ale o co chodzi??
Bo ja nic nie wyjasnialem. Pisalem tylko o naszej podkomisji
Napisano Ponad rok temu
karateka1 poprostu unika odpowiedzi!
Nie mam zamiaru się powtarzać gdyż już w tym temacie się wypowiadałem patrz archiwum kolego ,a nie mądre sugestie pozostawa sobie :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U nas nie za bardzo .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pomoz sensei'owi i zatrzymaj dzieciaki w dojo (przekonaj je zeby zostaly bo warto itp itd. zmyslaj )U mnie zapisało się koło 18 dzieciaków, max chyba 12 lat (Ciekawe ile z tego wypadnie, bo wypadną na pewno ). Jestem troszkę rozczarowana, gdyż sądziłam, że zapiszą się i starsze osoby ... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze Ty uwazasz ze warto trenowac, ja tez tak uwazam ale te dzieci przychodza tam nauczyc sie walczyc wiec powiedz ze dokopia kazdemu jak dobrze pojma nauke karate ;] hehe wtedy beda bardzo chcialy chodzicWiesz ja nie muszę ZMYŚLAĆ , bo uważam, ze naprawdę warto trenować . Ale dzieciaki szybko się zniechęcają. A u mnie tym bardziej moga sie zniechęcić, bo trener sepleni i poowy nie idzie zrozumieć he he. No, ale idzie się przyzwyczaić .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Praca, praca i jeszcze raz praca...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prócz plakatów mój sensei rozdał dzieciom zakładki do książek z tabliczką mnożenia i emblematem karate
Napisano Ponad rok temu
No nie wiem czy mogly by sie przestraszyc... chyba nie jestes az taka brzydka co nie? a jesli chodzi o emblemacik to nie badz dzieckiem nie dostaniesz i moze to dobry pomysl z tym...Taa...Ty to masz wyobraźnie.... To nie jest dobry pomysł, ponieważ takie dzieci można by przestarszyć....
Prócz plakatów mój sensei rozdał dzieciom zakładki do książek z tabliczką mnożenia i emblematem karate. Może to pomogło :roll: ?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zawody, słabości i porażki...
- Ponad rok temu
-
GARY ONEIL - Highlight
- Ponad rok temu
-
GOSHIN-Do