Filmy z ulicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie to typ to idiota,czego się od niego można nauczyć?Bez myślnej brawury a'la John Wayne?Spoko typa trafił ale co jeśli by spudłował?Pomyślał o tym że napastnik może na ślepo zacząć strzelać,co jest z reguły normalne dla kogoś kto znajduje się w szoku po postrzale wali gdzie popadnie...Fajnie by się ten z za biurka czół gdyby bandyta przypadkowo zastrzelił tą dziewczynkę.I nawet nie odp że by ją mógł tak i tak zastrzelić, bo w 99% takich przypadków chodzi tylko o łup jak by chcial kogoś kropnąć to by to zrobił bez wachania na wejściu.ciekawostka taka. Pracownik motelu pokazal umiejetnosci obycia z bronia, uzycia jej w warunkach stresu i zdolnosci strzeleckie, na bardzo bardzo wysokim poziomie. Wielu ludzi na co dzień noszacych bron mogloby sie od niego uczyc.
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie to typ to idiota,czego się od niego można nauczyć?Bez myślnej brawury a'la John Wayne?Spoko typa trafił ale co jeśli by spudłował?Pomyślał o tym że napastnik może na ślepo zacząć strzelać,co jest z reguły normalne dla kogoś kto znajduje się w szoku po postrzale wali gdzie popadnie...Fajnie by się ten z za biurka czół gdyby bandyta przypadkowo zastrzelił tą dziewczynkę.I nawet nie odp że by ją mógł tak i tak zastrzelić, bo w 99% takich przypadków chodzi tylko o łup jak by chcial kogoś kropnąć to by to zrobił bez wachania na wejściu.ciekawostka taka. Pracownik motelu pokazal umiejetnosci obycia z bronia, uzycia jej w warunkach stresu i zdolnosci strzeleckie, na bardzo bardzo wysokim poziomie. Wielu ludzi na co dzień noszacych bron mogloby sie od niego uczyc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
maykel, byłeś szybszy. Właśnie chciałem to wrzucić.
P.S.
Zwróćcie uwagę na zachowanie innych pasażerów, zwłaszcza czarnych. :? Co ciekawsze cytaty w opisie filmiku.
Napisano Ponad rok temu
Dalsza część przygód dziadka:
Całkiem żwawy jak na 67 lat.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy mi sie wydaje czy na 95% filmikach z usilowaniem rabunku agresorami sa czarnuchy? do tego zazwyczaj jakies chuderlaki co jak tupniesz to ten spierdala gdzie pieprz rosnie
nie no, jesteś racist
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak na policjantkę (video)
- Ponad rok temu
-
Zaje*#*$ mi rower! :[
- Ponad rok temu
-
Ugryzienie przez psa - jak mozna udupic wlasciciela..
- Ponad rok temu
-
Młodzież szkolna w szwecji (video)
- Ponad rok temu
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!