Filmy z ulicy
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam K_P
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
A ja miałem taki przypadek - u gościa, co kupowałem spojler do swojego auta (gość swoje auto rozpieprzył i sprzedawał, co zostało na części) - wszedłem do gościa na posesję i dzwonię do drzwi - wychodzi gość pokazuje mi a pies szczeka jak opętany - gość mówi żebym się nie przejmował - jest dobrze uwiązany. Pies jakieś 30 - 40kg - mieszaniec cholera wie, czego, z czym. Nagle cisza - odruchowo odwróciłem się a pies jakieś 3-4m ode mnie - nawet nie wiem, kiedy sprzedałem mu kopa (dostał w nos) - w efekcie, czego przeleciał z 5m (zawinęło tylko łańcuchem) - podniósł się i uciekł. Gość nie wiedział, co się dzieje - dopiero wtedy powiedział, że ten pies już kiedyś kogoś pogryzł. Wpieprzył mnie dokładnie - ale spojler za 50 sprzedał (chciał 100). To mnie nauczyło, że jak się dobrze psa trafi i nie jest to jakiś zabójca – poskutkuje – psa też boli i wie, kiedy jest na straconej pozycji albo może więcej stracić niż zyskać. To tyle mojej uwagi.
Napisano Ponad rok temu
Pierwsza zasada - nie kopac psa atakujacego kogos innego, bo to gowno da. Za tylne nogi w gore i odjazd do tylu. Kazdy pies "glupieje".
K_P
no no wez tego psa tak zlap za nogi jak jest frontalnie do CIebie i sie usmiecha
Napisano Ponad rok temu
Pierwsza zasada - nie kopac psa atakujacego kogos innego, bo to gowno da. Za tylne nogi w gore i odjazd do tylu. Kazdy pies "glupieje".
K_P
no no wez tego psa tak zlap za nogi jak jest frontalnie do CIebie i sie usmiecha
Uwaga Kubisia Puchatka była raczej skierowana względem osoby trzeciej, przykładowo tego ziomka z pistoletem. Jak piesek stoi frontem to można kopnąć w nos(jeśli się zdąży...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wtedy zakładasz mu gilotynę :wink: .no no wez tego psa tak zlap za nogi jak jest frontalnie do CIebie i sie usmiecha
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co ty, Helio to dwa psy i kota równocześnie.Moze Helio :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pobicie przez grupe chuliganow
Napisano Ponad rok temu
Dobry sposob to skupis uwage psa na koszuce itd. z bezposredniej konfrontacji nawet jak psa zadusimy to bedziemy poranieni,
kilka lat temu przyatakował mnie jakiś skurwieńsyńsko wielki kundel, tak z 50 - 60 kg miał. jak na mnie zaszarżował, wystawiłem mu jedno przedramię, by mnie chwycił i zadałem mu seryjkę ciosów pięścią w oczy i nos. puścił, i dostał jeszcze z kopyta, po czym zwiał w krzaczory, ale fakt... lewa ręka pochlastana u mnie była ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak na policjantkę (video)
- Ponad rok temu
-
Zaje*#*$ mi rower! :[
- Ponad rok temu
-
Ugryzienie przez psa - jak mozna udupic wlasciciela..
- Ponad rok temu
-
Młodzież szkolna w szwecji (video)
- Ponad rok temu
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!