Dobre wideo - haha wszystko tutaj jest
Amatorzy 8)
a filmik z ko przez liścia niezły
Napisano Ponad rok temu
Dobre wideo - haha wszystko tutaj jest
Napisano Ponad rok temu
a ja mysle ze nie musial... temat byl walkowany milion razy.Taki Rodney King powtarza ze cios otwartą ręką to dla niego podstawowa broń ogłuszająca w czasie realnej walki.
Swoją drogą strasznie mi sie spodobało ułożenie nieprzytomnego w bezpiecznej pozycji. Pełny profesjonalizm
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Był skęt ciała a cios był wymierzony dokładnie w szczękę (lub koleś miał farta). Poza tym, cios był z zaskoczenia.i tak dalej ni moge sobie tego wyobrazic..lisc byl z samej reki-zero nog, bioder, nic sama lapa...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Umów się z Krisem i zróbcie tak, że on będzie Sprite, a ty pragnienie. Wątpliwości znikną.jak dla mie i tak przesada:P
Napisano Ponad rok temu
a co to z czort??Umów się z Krisem i zróbcie tak, że on będzie Sprite, a ty pragnienie. Wątpliwości znikną.jak dla mie i tak przesada:P
Napisano Ponad rok temu
Jezus Maria, popros jakiegos kumpla zeby tak Cie uderzyl (tylko ucho zasłoń) i sie sam przekonasz... Mnie powalil znajomy lzejszy o dobre 20 kilono w sumie jak tak obejzalem 2 raz to byl ten skret ...jak dla mie i tak przesada:P
Napisano Ponad rok temu
spotkania grupy "Knives for Fun" na polach motkowskich - topic z walki nozem i broniaa co to z czort??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wyluzuj - przeciez to kobieta..8O w warszawie napadają długowłosych w parkach
Napisano Ponad rok temu
No co ty gadasz, przeciez doskonale widac ze to jakas ekipa nazioli napadła dwóch niewinnych młodzieńców 8Owyluzuj - przeciez to kobieta..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pocięto je i nakarmiono nimi świnie.więc gdzie są truchła?wsiąknęły w glebę? :wink:
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu