Filmy z ulicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do Estonczyka. Pewnie na komisariacie ladnie mu wjebali. Na koncu filmu widac ze policjantowi ktory trzyma nogi leci krew z ust. Agresor musial go gdzies zahaczyc.
Najlepsze sa te biale koszulko-sukienki po kolana hehe
Napisano Ponad rok temu
gosciu (bialy) przetrzymywany w lazience i pobity przez bramkarza klubu (czarnego).
Nie badzcie rasistowscy ponad miare, tak zachowuja sie "ochroniarze" we wszystkich klubach na swiecie, w tym i w polsce.
sorry jak bylo, ale widze po dacie, ze to jakas nowa rzecz
Napisano Ponad rok temu
Estonczyk walczy o swe prawa w Finlandii
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Przypomina mi to troszkę ten Polski filmik "Zostawcie moją truskawkę!" Szkoda tylko,że tutaj przechodnie nie byli tacy chętni do pomocy.
Napisano Ponad rok temu
Przypomina mi to troszkę ten Polski filmik "Zostawcie moją truskawkę!" Szkoda tylko,że tutaj przechodnie nie byli tacy chętni do pomocy.
Nastepny co krzyczy jaka to policja zla jest lub ,ze to faszysci ja pierdole....
Estonczyk powinien wiekszy lomot dostac za swoje zachowanie. Policjanci wykazali sie BARDZO lagodnym podejsciem do tego ... tak .. bandyty.
Napisano Ponad rok temu
Nie lagodnym a cipowatym
Takie same mam odczucia. Wygladali na gosci co nigdy w zyciu sie nie bili a techniki interwencyjne znaja z teoretycznych wykladow wyswietlanych na scianie.
Zalosnie to wygladalo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po drugie nie mial pozwolenia na sprzedaz to ma sie zmyc a nie pierdolic o prawnika (za duzo filmow sie naoogladal)
Po trzecie stal sie agresywny oraz zaczal niszczyc wlasnosc innych sprzedawcow
Po czwarte policja malo profesjonalna nie wiedziala jak zabrac sie do tego kolesia
Po piate policja powinna miec tazery na takie sytuacje
I prosze cie wez nie pisz o dyskryminacji estonczykow w finlandii bo jest to smieszne
Napisano Ponad rok temu
A przy okazji, orientuje się ktoś jak tam wygląda system? Czy to była policja taka jak u nas, czy odpowiednik straży wiejskiej?
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze to zaden prawnik nie bedzie jechal do jakiegos imbecyla ktory nie potrafi panowac nad soba. Widzieliscie kiedykolwiek aby prawnik jechal do sprzeczki na rynku czy gdziekolwiek?
Po drugie nie mial pozwolenia na sprzedaz to ma sie zmyc a nie pierdolic o prawnika (za duzo filmow sie naoogladal)
Po czwarte policja malo profesjonalna nie wiedziala jak zabrac sie do tego kolesia
I prosze cie wez nie pisz o dyskryminacji estonczykow w finlandii bo jest to smieszne
W sumie masz racje. Mimo wszystko nie uważam tego typa za imbecyla.Nie znamy sytuacji i już.
Napisano Ponad rok temu
normalna policja.A przy okazji, orientuje się ktoś jak tam wygląda system? Czy to była policja taka jak u nas, czy odpowiednik straży wiejskiej?
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze to zaden prawnik nie bedzie jechal do jakiegos imbecyla ktory nie potrafi panowac nad soba. Widzieliscie kiedykolwiek aby prawnik jechal do sprzeczki na rynku czy gdziekolwiek?
Po drugie nie mial pozwolenia na sprzedaz to ma sie zmyc a nie pierdolic o prawnika (za duzo filmow sie naoogladal) Laughing
I prosze cie wez nie pisz o dyskryminacji estonczykow w finlandii bo jest to smieszne Laughing
popieram, poza wersem o taseach. pałami mogli sobie poradzić gdyby nie byli tak śmiertelnie przestraszeni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
POLICJANT DO CENTRALI: Niebezpieczny szaleniec. Proszę o instrukcje.
CENTRALA: Stanowczym tonem rozkaż szaleńcowi, by położył się na ziemi z rękami na karku.
POLICJANT: Simon Phoenix! Połóż się na ziemi z rękami na karku!
SIMON (Wesley Snipes): Co to ma być? Cała szóstka. I takie ładne, czyste mundury. Tak się boję. Macie jeszcze jakieś uwagi?
POLICJANT DO CENTRALI: Szaleniec odpowiedział kpiąco.
CENTRALA: Podejdź bliżej i powtórz żądanie bardziej stanowczym tonem. Dodaj: "w przeciwnym razie".
POLICJANT: Połóż się na ziemi... w przeciwnym razie!
(Wesley Snipes rozwala 6 policjantów ciosami karate i kung fu)
ZASZOKOWANY INNY POLICJANT: Jesteśmy policjantami! Nie uczono nas, jak radzić sobie z takim rodzajem przemocy!
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
Gosc wlasnei tak sie zachowywal hehe
Btw policja zjebala bo calosc, brak zdecydowania, jakies szczenackie podjazdy, mogli kurwa cierpliwe czekac na wsparcie i dopiero dzialac, a nie popsikali an wszystkei strony gazem, pare zamachow batonami....slabo to wygladalo. Jakby gosc mial jakas lepsza bron, typu bejzbola pod reka to chybaby musieli spierdolic, albo zastrzelic klienta.
Rozumiem ze bali sie pozniejszych reakcji itd bo nagrywali ludzie to zajscie, ale wlasnie takei skrajnosci sa najgorsze, albo nic nei robisz, albo odrazu goscia napierdalasz, tutaj brakowalo profesjonalizmu i zgrania.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak na policjantkę (video)
- Ponad rok temu
-
Zaje*#*$ mi rower! :[
- Ponad rok temu
-
Ugryzienie przez psa - jak mozna udupic wlasciciela..
- Ponad rok temu
-
Młodzież szkolna w szwecji (video)
- Ponad rok temu
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!