Ale ja nie mamZabierzcie tylko budpasy W.S.I. i an
Ja równiez nie mam.Nie wiem jaka jest Twoja sytuacja i czemu nie masz ale ja musze poczekac do jesieni i dopiero wtedy otrzymam Budopas W.S.I. Bo bez niego z egzaminu nici.
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Ale ja nie mamZabierzcie tylko budpasy W.S.I. i an
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Koks
Wasze budopasy zostały wysłane razem z dyplomami na stopnie uczniowskie do Waszego senseja - priorytetem :-) Zgłoś się więc do senseja Adama.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie z Twoimi dyplomami, tylko z dyplomami Twoich młodszych koleżanek i kolegów z klubu. :?
Napisano Ponad rok temu
U nas będą 28 dopiero
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
vodniak
Oczywiście powinno być will... maturę z języka niemieckiego zdawałem jednak ponad 20 lat temu więc mam nadzieję, że błedy mi wybaczysz
Życzę Ci wspaniałych wrażeń na treningach w Alpach. Zawsze zajęcia na łonie przyrody robiły na mnie największe wrażenie.
My w ten weekend będziemy ciężko pracowali w Germersheim. Ten wyjazd jest dla nas bardzo ważny ponieważ spotkamy się tam z czołowymi instruktorami W.S.I. /H.Shirai, C.Fugazza, D.Marchini/, w tym samym terminie w Polsce na Mistrzostwach Europy ETKF w Rzeszowie również wydarzy się coś ważnego... ale o tym napiszę we właściwym czasie.
Pozdrawiam
dan
Napisano Ponad rok temu
vodniak
Oczywiście powinno być will... maturę z języka niemieckiego zdawałem jednak ponad 20 lat temu więc mam nadzieję, że błedy mi wybaczysz
Życzę Ci wspaniałych wrażeń na treningach w Alpach. Zawsze zajęcia na łonie przyrody robiły na mnie największe wrażenie.
My w ten weekend będziemy ciężko pracowali w Germersheim. Ten wyjazd jest dla nas bardzo ważny ponieważ spotkamy się tam z czołowymi instruktorami W.S.I. /H.Shirai, C.Fugazza, D.Marchini/, w tym samym terminie w Polsce na Mistrzostwach Europy ETKF w Rzeszowie również wydarzy się coś ważnego... ale o tym napiszę we właściwym czasie.
Pozdrawiam
dan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tajemnica?nie badz taki powiedz :wink:wojtas25
to nie dla Ciebie wiedza...
Jak będziesz chciał się dowiedzieć zapytaj swojego guru... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wojtas25
to nie dla Ciebie wiedza...
Jak będziesz chciał się dowiedzieć zapytaj swojego guru... :?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu