WORLD SHOTOKAN INSTITUTE W.S.I.
Napisano Ponad rok temu
Włosi pokazali swoją klasę. Treningi przeprowadzone były wręcz w mistrzowski sposób. Szkoda, że musiało się to skończyć. Sala do spania i materace, pierwsza klasa, choć nastawiałam się na Grilla. Grillparty ukryło się w bocznych pomieszczeniach sali i zapach do nas nie doszedł...
Przesyłam pozdrowienia dla naszych przewodników na autostradzie, dzieki którym bez przeszkód trafiliśmy na miejsce.
O czym można by tu jeszcze wspomnieć... Acha....atmosfera w samochodzie Szczepana była niesamowita, opera w wykonaniu Ziellika, Szczepana, Bax Bunny, Włochatej i Gogusią...coś pięknego, no i inne zabawne piosenki, puszczane w niemieckim radiu, rozchodziły w naszej wersji na niemieckie powietrze.
Nic więcej już nie piszę, teraz polecam zajrzeć na W.S.I. Poland pod prawdziwe sprawozdanie.
Pozdrawiam @ll!
Ciao,
Napisano Ponad rok temu
O czym można by tu jeszcze wspomnieć... Acha....atmosfera w samochodzie Szczepana była niesamowita, opera w wykonaniu Ziellika, Szczepana, Bax Bunny, Włochatej i Gogusia...coś pięknego, no i inne zabawne piosenki, puszczane w niemieckim radiu, rozchodziły w naszej wersji na niemieckie powietrze.
Sie wie:) Było "fajnie jak koń" nie ma to jak piosenka "bitte kiss mich" i inne biesiady i opery... warto wspomniec ze dzieki jechaniu w tym słynnym wozie miesnie brzucha ze smiechu jeszcze mnie bolą
Pozdrawiam :*
Napisano Ponad rok temu
A co do seminarium... powiem krotko WOW. Juz nie moge sie doczekac klejnego wypadu na zgrupowanie z Maestro.
Pozdrowienia dla @ll
PS A Szczegolne pozdrowienia dla Ekipy samochodowej : Gogusia, Włochatej,Szczepana i Buxa
Napisano Ponad rok temu
Najbardziej zapamiętam "ojroski" - wtajemniczeni wiedzą o co chodzi 8)
Zaś na poważnie, to bardzo owocne szkolenie i to w wielu wymiarach...
Następne spotkanie z Maestro w lipcu. Pozdrawiam całą fantastyczną ekipę
i przypominam Wam słowa sensei Dario Marchini: "You are crazy..."
Tak trzymać !!!
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Mój stan egzaminów, po seminarium w Niemczech, gut! Zdane, jeszcze tylko (aż) 3 egz. i wolność...
Jeszcze dwa słówka: "wyjechane seminarium!!!" 8)
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jak potrzymacie za mnie kciuki we wtorek, bo egzamin jest .
w koncu 8) 8) 8)
bede trzymal spokojnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli czujesz, że umiesz materiał to nikt nie musi Ci niczego dawać... Idziesz tylko na egzamin aby pokazać, że jesteś już kolejnym stopniem. Jeżeli zaś nie umiesz materiału to lepiej zrezygnuj z egzaminu...
Pozdrawiam serdecznie
Oss !
Napisano Ponad rok temu
Ja nie będę za Ciebie trzymał kciuków, bo jeśli trenujesz karate to dasz sobie sama radę, przynajmniej tego starają się nauczyć instruktorzy... Licz na siebie. Najważniejsza jest Twoja psychika, psychika i jeszcze raz psychika !!!
Jeżeli czujesz, że umiesz materiał to nikt nie musi Ci niczego dawać... Idziesz tylko na egzamin aby pokazać, że jesteś już kolejnym stopniem. Jeżeli zaś nie umiesz materiału to lepiej zrezygnuj z egzaminu...
Pozdrawiam serdecznie
Oss !
swieta racja poklon
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli czujesz, że umiesz materiał to nikt nie musi Ci niczego dawać...
Dan ale to co powiedziałam to był mały żarcik. Przecież to chyba logiczne, że przysłowiowe "trzymanie kciuków" w niczym nie pomoże :? , bo jeśli sama sobie nie dam rady to nikt za mnie egzaminu nie zda .
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli zaś nie umiesz materiału to lepiej zrezygnuj z egzaminu...
Tym razem się zastosuje i nie popełnie kolejny raz tego błędu ;q
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam wszystkich .
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 22
0 użytkowników, 22 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kupie czarne Obi...
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Christophe PINNA
- Ponad rok temu
-
...i po seminarium we WROCŁAWIU
- Ponad rok temu
-
Hargei ,hara ,ki
- Ponad rok temu
-
Wadoryu karate
- Ponad rok temu
-
Tradycjonaliści, lubicie walczyć? A jak tak, to czy to źle?
- Ponad rok temu
-
Te Kata sa nieziemko trudne...
- Ponad rok temu
-
Dojo Funakoshi
- Ponad rok temu
-
Kontuzja i co dalej?
- Ponad rok temu
-
Kata Shotokan