WORLD SHOTOKAN INSTITUTE W.S.I.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wszystko ladnie pieknie tylko egzamin mogl byc w sobote
Wtedy w niedziele frekwencja na zajęcia byłaby mizerna
ee najwytrwalsi i tak by przyszli :wink:
Napisano Ponad rok temu
A kto pomoże w sobote rano maty układać ?
Pozdrawiam i czekam na wszystkich.
Pa pa! :-)
8)
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś spytałem się sensja o powód niskich pozycji skoro faktycznie tródniej sie w nich poruszć. W odpowiedzi usłyszałem ze jeżeli nauczymy sie sprawnie poruszać w niskich pozycjach to tym lepiej i łatwniej bedzie nam sie poruszać w wysokich.
Coś w tym jest :-)
Napisano Ponad rok temu
Szkoda, że tak mało zdjęć.
A tak w ogóle to podobało wam się na treningach? Bo mi taaaaak 8) .
Rewelacyjnie poprowadzone. Szkoda tylko, że niektórzy podczas kumite robią kontratak w sam środek nosa . Cóż...
Pozdro for all. :-)
Napisano Ponad rok temu
A tak w ogóle to podobało wam się na treningach? Bo mi taaaaak 8) .
Rewelacyjnie poprowadzone. Szkoda tylko, że niektórzy podczas kumite robią kontratak w sam środek nosa . Cóż...
To wiesz już wprawieni w ulicznych bojach wojownicy.
Napisano Ponad rok temu
No cóż zróbcie stronkę klubową to dostaniecie 1.5 GB zdjęć. Będzie z czego wybierać.
Napisano Ponad rok temu
Super foty chemik!
No cóż zróbcie stronkę klubową to dostaniecie 1.5 GB zdjęć. Będzie z czego wybierać.
/nie ma to jak dobre oko + dobry sprzet/
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
rozpoczynamy zapisy chętnych na wyjazd do Germsheim /Niemcy/ na zgrupowanie W.S.I. w terminie 3-4.06.2006 /H.Shirai, C.Fugazza, D.Marchini/. Uwaga - to dosyć daleko, więc koszty nie będa małe jak w przypadku Hamburga...
Informacje u instruktorów klubowych. Zaintersowanych z Podkomisji W.S.I. proszę o jak najszybszy kontakt.
Oss !
dan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmm a ja za tydzien jade do Krakowa do sensei Nishiyamy!!!!!!!! Kto zazdrosci?? Serdecznie pozdrawiam. Hmm akurat jak sensei nishiyama jest w Krakowie to w Austrii jest sensei Shirai no i wybralem Nishiyame, mimo ze drozej i dalej Pozdrawiam
To napisz jaka była atmosfera na zajątkach i co ciekawego mistrz pokazywał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bux Bunny a jedziesz do Krakowa czy do Niemiec?? Bo nie zrozumialem teraz:) No napisze na pewno co sensei pokazywal. Wlasnie spelnia sie jedno z moich najwiekszych marzen zwiazanych z karate- zobacze i bede cwiczyl u sensei NIshiyamy 8O az sam uwierzyc nie moge :-) Wiec napisze wtedy. Pozdrawiam
ja zrozumialem ze do niemiec to jak ty mogles nie zrozumiec
Napisano Ponad rok temu
ja bede heHmm a ja za tydzien jade do Krakowa do sensei Nishiyamy!!!!!!!! Kto zazdrosci?? Serdecznie pozdrawiam. Hmm akurat jak sensei nishiyama jest w Krakowie to w Austrii jest sensei Shirai no i wybralem Nishiyame, mimo ze drozej i dalej Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Dla tych drugich informacja: na naszej stronce pojawiły się informacje o przygotowaniach do egzmianu na stropnie mistrzowskie w 2007 roku przed Prezydentem W.S.I. sensei Hiroshi Shirai /9 Dan/.
Wszystkie bieżące informacje znajdziecie TUTAJ:[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Chociaż mój obóz stoi pod wielkim znakiem zapytania , to się zapytam : kto bedzie prowadził treningi we Władysławowie??
Pozdrawiam wszystkich.
Napisano Ponad rok temu
Ambitny plan :-) . A moze ktoś się pochwali, kto jest w tej 22-osobowej grupie? Koks ? 8)
.
nie ma sie czym chwalic tylko trzeba sie ostro brac do roboty
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kupie czarne Obi...
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Christophe PINNA
- Ponad rok temu
-
...i po seminarium we WROCŁAWIU
- Ponad rok temu
-
Hargei ,hara ,ki
- Ponad rok temu
-
Wadoryu karate
- Ponad rok temu
-
Tradycjonaliści, lubicie walczyć? A jak tak, to czy to źle?
- Ponad rok temu
-
Te Kata sa nieziemko trudne...
- Ponad rok temu
-
Dojo Funakoshi
- Ponad rok temu
-
Kontuzja i co dalej?
- Ponad rok temu
-
Kata Shotokan