WORLD SHOTOKAN INSTITUTE W.S.I.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po prostu chyba jednak nie od tego jest forum publiczne; jakaś zamknięta dyskusja - owszem. W ostateczności zawsze można sobie założyć taką stronę jak ma T. Olejnik
Napisano Ponad rok temu
Okazało się, że system feudalny nie zdaje już egzaminu i ludzie stają się coraz bardziej niezależni.Muszę koniecznie zakodować sobie wnioski z waszej lekcji.
-mimo wszystko życzę powodzenia i znalezienia jakiegoś wyjścia z tej sytuacji.
Napisano Ponad rok temu
To niszczy najlepiej działające struktury
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak, ale "stalowa ręka powinna być w aksamitnej rękawicy"(cyt.z "Ojca chrzestnego").Nadmiar demokracji też do niczego nie prowadzi.Sami to załatwią :wink:
"Dobre slowo i spluwa, zaprowadza cie dalej niz samo dobre slowo".
Al Capone z filmu "Nietykalni"
Napisano Ponad rok temu
Widze Kźlak ze jadnak nie do konca znasz wszystkie fakty ale zeby zaspokoic Twoja ciekawosc to powiem Ci ze organizowalem juz wiele spotkan nie tylko na gruncie karate ale rowniez poza nim, ktore wymagaly uzgodnien z duzo wieksza liczba osob w tym tez takich ktore przyjezdzaly z innych krajow i generalna zasada dobrego wychowania (...)
Zasada dobrego wychowania mówi również, żeby zawiadomić o tym, że nas nie będzie i podać powody. Mimo wszystko. Takie jest dobre wychowanie. Ale wiesz co? Ja naprawdę mam gdzieś te powody i wywody. Po prostu żal ściska serce jak człowiek widzi, jak Wy się biedni wijecie i nie możecie odegrać. Liczycie na litość innych, rozpisując się tutaj, bo nie bardzo rozumiem? Moją już macie i daj se w końcu siana z tymi żalami.
Napisano Ponad rok temu
"...przyjaciół trzymaj blisko ale wrogów jeszcze bliżej..."
Tutaj chyba jednak puściły nerwy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja naprawdę mam gdzieś te powody i wywody. Po prostu żal ściska serce jak człowiek widzi, jak Wy się biedni wijecie i nie możecie odegrać. Liczycie na litość innych, rozpisując się tutaj, bo nie bardzo rozumiem? Moją już macie i daj se w końcu siana z tymi żalami.
Wszystko jest kwestią interpretacji i statystyki :wink:
Poza tym - czy nie przyszło Tobie do głowy, że tak na prawdę to wszyscy są stratni, a twierdzenie inaczej to tylko nadrabianie miną?
Napisano Ponad rok temu
Błoto leci nie tylko w jedną stronę...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widze Kźlak ze jadnak nie do konca znasz wszystkie fakty ale zeby zaspokoic Twoja ciekawosc to powiem Ci ze organizowalem juz wiele spotkan nie tylko na gruncie karate ale rowniez poza nim, ktore wymagaly uzgodnien z duzo wieksza liczba osob w tym tez takich ktore przyjezdzaly z innych krajow i generalna zasada dobrego wychowania (...)
Zasada dobrego wychowania mówi również, żeby zawiadomić o tym, że nas nie będzie i podać powody. Mimo wszystko. Takie jest dobre wychowanie. Ale wiesz co? Ja naprawdę mam gdzieś te powody i wywody. Po prostu żal ściska serce jak człowiek widzi, jak Wy się biedni wijecie i nie możecie odegrać. Liczycie na litość innych, rozpisując się tutaj, bo nie bardzo rozumiem? Moją już macie i daj se w końcu siana z tymi żalami.
Kolego z tego co widać masz kalpki na oczach jak ten przysłowiowy koń i jak większość tutaj stwierdziła dyskusja z tobą naprawdę nie ma sensu...
widać, że bardzo mocno boli cię to, że w końcu ktoś nie boi się napisać prawdy niestety...
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie jako osoba niezorientowana, czy W.S.I. to Dan i czy inaczej się nie da?
Bardzo trafne i dobre pytanie.
Ja bym powiedział jeszcze inaczej czy karate to Dan i czy inaczej sie nie da?
Wydaje mi się, że organiazcję tworzą ludzie poprzez swój trening i to co mają w sercu (bynajmniej tak powinno być), a nie jedna osoba na jej czele...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kupie czarne Obi...
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Christophe PINNA
- Ponad rok temu
-
...i po seminarium we WROCŁAWIU
- Ponad rok temu
-
Hargei ,hara ,ki
- Ponad rok temu
-
Wadoryu karate
- Ponad rok temu
-
Tradycjonaliści, lubicie walczyć? A jak tak, to czy to źle?
- Ponad rok temu
-
Te Kata sa nieziemko trudne...
- Ponad rok temu
-
Dojo Funakoshi
- Ponad rok temu
-
Kontuzja i co dalej?
- Ponad rok temu
-
Kata Shotokan