SZCZECIN trening po puszczy
Napisano Ponad rok temu
Najchetniej bym z rana co drugi dzien pobiegal i pocwiczyl, taki porzadny wycisk 1- 1,5 h np o 6 rano bo potem do roboty i na studia musze leciec. chociaz moze tez byc popoludniami. cokolwiek byleby by juz nie gnusniec.
Ja cwicze Kyoka mam duza przerwe, z checia pocwicze z kims kto cwiczy cos innego cokolwiek byleby by bylo z kim.
Teraz od czw przez tydzien jade z firmy w polske ale potem jestem otwarty na pomysly, jakby co to moj mail : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. OSU!
Napisano Ponad rok temu
Ale za jakieś 2 tygodnie, kto wie... A mieszkam tuż przy Puszczy, wiec mam blisko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
BoShEnQa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A i nie znam nikogo z Bukowego, kto by trenował SW.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ani jednego bjjowca ktory by chcial z tymi paniami bjj w puszczy potrenowac.....
8)
Napisano Ponad rok temu
ojjj stary uwazaj, pewien TaeTad, ktory pragnnie pozostac anonimowy, moze cie za to przekopac na druga stroneCassi ...jak ta fotka jest Twoja...to ja tez w to wchodze mimo iz mieszkam okolo 300km od Szczecina:) dla Ciebie bede biegal codziennie ten dystans
Napisano Ponad rok temu
świetny trening do zawodów - każdego adoratora Cassi przekopać :wink:Gdybym ja mial tak wszystkich... :roll:
Napisano Ponad rok temu
dobra wrocilem z wyjazdu wieczorem usiade na dluzej to napisze jak by sie ta nasze treningi mialy rozlozyc. dla mnie bedzie ok jesli przez caly kwiecien beda chociaz 3 osoby systematycznie cwiczace. bede ok 22-23. tym ktorych nie bedzie juz na budo do swiat zycze wszystkiego najlepszego!
ps. TT musisz zalozyc watek chyba w kazdym dziale ze cassi jest z toba , bo spokoju nie zaznasz pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1.w jaki sposob trenujemy,
2. gdzie sie spotykamy. jaka trasa i gdzie cwiczymy
3. o ktorej sie spotykamy i w jakie dni
ad1. Proponuje zeby na poczatku bieg rozgrzewka kazdy po 5 min prowadzi potem rozciaganie pozniej szybkie dogrzanie sie jeszcze
na koncu elementy walki itd ja chce sie dowiedziec np jak wyglada klincz w muay thai, itd
mozna tez zrobic tak ze kazdy po kolei prowadzi trening tak jak to ma w swojej sekcji i zmiana wg ustalonej kolejnosci.
ad.2. spotykac sie mozemy: petla bukowe, gorka bukowe, wejscie do puszczy przy zdrojach od strony cmentarza. cwiczymy: przy glazie gronskiego lub np na polanie widokowej przy szmaragdowym. jesli ktos ma uwagi co do miejsca spotkan lub cwiczen to piszcie jak najszybciej tak zebysmy wybrali najbardziej odpowiadajace wszystkim miejsce. sa ludzie z majowego ze slonka i z bukowego. slonko na razie prowadzi wiec wypada spotkanie przy wejsciu do puszczy blizej szmaragdowego. jeszcze nie wiem skad jest zegar i boshenqa wiec to zalezy tez od tego.
ad3. jako dni treningowe moze byc np wtorek czw i sobota?? ja bym proponowal 6 rano np we wt i czw a w sb moze byc pozniej
zbierzcie sie w sobie i napiszcie jak najszybciej . pzdr Łukasz
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Łuk bloczkowy
- Ponad rok temu
-
Słyszał ktoś o WENDO?
- Ponad rok temu
-