SZCZECIN trening po puszczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobra mam juz jako takie ksywy/imiona osob ktore w ten czy inny sposob odpowiedzialy na moje pytanie, nie da sie edytowac postow wiec podam jeszcze raz juz w miare poprawnie: Boshenqa(MMA), Cassi( Slonko Zachod),Michal(Muay Thai, Majowe), Zagier, Zecior( Słonko Zachod Muay Thai),Mate(okolice bandurskiego,Kyok), Nayky(Bukowe, Kyok). Jesli o kims podalem zle dane prosze o uwagi. Tak wyglada poczatkowy sklad. Jak sie znajdzie ktos z miasta i bedzie na tyle zwariowany zeby chodzic to z checia go przywitamy
wypraszam sobie, jestem wszechstylowym wojownikiem ciemnosci i nie dam sie zaszufladkowac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oki spotykac mozemy sie na petli. To chyba najlepsze rozwiazanie dla przyjezdzajacych. Zaproponowane dni tez mi pasuja (wt, czw i sobota). Co do biegu to proponuje czasami i dluzsze dystanse, jesli beda chetni - 6 km bo musze nadrobic zaledlosci.
Napisano Ponad rok temu
Natomiast w soboty wolalbym na 17 bo by miec wolne o 7 rano musiałbym isc do roboty na popołudnie Co do dluzszych dystansów to jestem za bo nie ma jak wiosenny bieg po puszczy
Napisano Ponad rok temu
cassi z racji tego ze boshenqa nie moze biegac ja biore moja dziewczyne i bedziesz miala pare do cwiczen zaznaczam iz nasze treningi maja pomoc w utrzymaniu kondycji a nie spowodowac to ze nie bedziecie mogli uczestniczyc we wlasnych sekcjach. ja bede mial tylko te treningi ale wiem ze wiekszosc z was ma swoje sekcje. pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sobote o 8 rano sie ustawilismy przy wiadukcie przed selgrosem, squad: cassi, karolina, zecior, michal, zagar, nayky. razem 6 osob. o 7.20 puszczamy sobie ringi zeby sie obudzic w razie czego. jak jakies uwagi to na maila gg lub jesli odpukac cos sie stanie i ktos nie bedzie mogl biec to na tel ktory podalem juz wiekszosci przez gg lub maila. Pzdr
Napisano Ponad rok temu
W sobote o 8 rano sie ustawilismy[/qoute]
cassi
ja tam w cuda nie wierze
dzisiaj tez mielismy rano trening robic
Napisano Ponad rok temu
tea tead a ty dasz rade wpasc??
pzdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-