Pierwszy cykl na PH na suchą mase
Napisano Ponad rok temu
Wiek 20,5 lat
Waga 80kg
Wzrost 180cm
Staż ponad 2 lata
Przebytych kilka cykli kreatynowych. Aktualnie jestem po ostrej redukcji, mały poziom BF.
Czytałem troche i widze, że polecane jest epi na początek.Chce coś na suchą mase mięśniową w miarę bezpieczne i mało toksyczne na ten moment . Może mi ktoś polecić konkretny produkt oraz wszelkie osłonki do tego i odblok?
Diete mam, suple takie jak białko i kreatyna też mam. Do tego BCAA.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Epi na poczatek bylo by najlepsze podejrzewam jezeli juz sie zdecydowales. Co do oslonek to werdin w czasie cyklu a po cyklu mozesz zarzucic hepatil jezeli chodzi o odblok to jakis sklepowy powinien wystarczyc ale jezeli masz dostep bezproblemowy do aptecznego (clostilbegyt) to jak najbardziej ten drugi;] Dodatkowo mozesz zarzucic kwasy tluszczowe omega 369 oraz jakies witaminy.
Zdecydowałem się, epi daje w miarę suchą mase? nie zalewa wodą?
Polecasz jakiś konkretny produkt?
Mam dostęp do aptecznego także zapodam to co mowisz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak powaznie to ph ma raczej slabsze dzialanie niz saa i jest bezpieczniejsze...co nie znaczy ze mniej toksyczne bo wiele ph to gorszy szajs niz czyste saa,
to tylko moje spostrzezenia i ie sugerujcie sie zbytnio nimi ;p
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Co jest mniej szkodliwe? jeszcze nikt nie jest w stanie na to odpowiedziec. Fakt ze SAA to temat walkowany od lat 60. Jak narazie skutki uboczne sa porownywalne.wg mnie to roznica miedzy saa a ph jest taka ze zalezy co mamy;d
a tak powaznie to ph ma raczej slabsze dzialanie niz saa i jest bezpieczniejsze...co nie znaczy ze mniej toksyczne bo wiele ph to gorszy szajs niz czyste saa,
to tylko moje spostrzezenia i ie sugerujcie sie zbytnio nimi ;p
Do autora- Epi to najbezpieczniejszy PH. Idealny na pierwszy raz. Nie boj sie, nie zalejesz sie woda. Z produktow najpopularniejsze to Epistane lub OXANAVAR(to drugie wychodzi drozej) Jesli nigdy nie brales PH,SAA to 100%bedziesz zadowolony. Zazwyczaj nie blokuje wogole albo blokuje w malym stopniu, odblok sklepowy powinien wystarczyc.
Godny uwagi jest tez SUS500. Wystarczy po nim odblok sklepowy i tez idzie po nim sucha masa(wlasnie jestem na cyklu na nim).
Puki co zostan juz przy pomysle Epi.
Napisano Ponad rok temu
Co jest mniej szkodliwe? jeszcze nikt nie jest w stanie na to odpowiedziec. Fakt ze SAA to temat walkowany od lat 60. Jak narazie skutki uboczne sa porownywalne.
Do autora- Epi to najbezpieczniejszy PH. Idealny na pierwszy raz. Nie boj sie, nie zalejesz sie woda. Z produktow najpopularniejsze to Epistane lub OXANAVAR(to drugie wychodzi drozej) Jesli nigdy nie brales PH,SAA to 100%bedziesz zadowolony. Zazwyczaj nie blokuje wogole albo blokuje w malym stopniu, odblok sklepowy powinien wystarczyc.
Godny uwagi jest tez SUS500. Wystarczy po nim odblok sklepowy i tez idzie po nim sucha masa(wlasnie jestem na cyklu na nim).
Puki co zostan juz przy pomysle Epi.
COMPETITIVE EDGE LABS E-STANE będzie dobrym wyborem?
Jak z dawkowaniem?
Jaką polecasz w miarę tanią osłonke i odblok? Do cyklu mam już białko w celu uzupelnienia dietki, bcaa, krete, witaminy, omega 3, zincas forte i magnez.
Aha może być oslonka i odblok na recepte, najlepiej zeby bylo tanio bo mam ograniczony fundusz.
Sam rozumiesz to moj pierwszy cykl i chcialbym zeby byl dopiety na ostatni guzik
Z gory dzieki, pozdro
Napisano Ponad rok temu
COMPETITIVE EDGE LABS E-STANE będzie dobrym wyborem?
Jak z dawkowaniem?
Jaką polecasz w miarę tanią osłonke i odblok? Do cyklu mam już białko w celu uzupelnienia dietki, bcaa, krete, witaminy, omega 3, zincas forte i magnez.
Aha może być oslonka i odblok na recepte, najlepiej zeby bylo tanio bo mam ograniczony fundusz.
Sam rozumiesz to moj pierwszy cykl i chcialbym zeby byl dopiety na ostatni guzik
Z gory dzieki, pozdro
Moze byc. Bierz w dawkach zalecanych przez producenta czyli najlepiej 3 tabsy dziennie w rownych odstepach czasowych. Na oslonke podczas cyklu wez Verdin watroba a po cyklu hepatil. Odblok najlepiej sklepowy np. Novedex XT, ale jak juz upierasz sie nad aptecznym to 6 tab. clomidu (po jednej tabletce dziennie przed zasnieciem). kreatyne zacznij brac dwa tygodnie przed zakonczeniem cyklu