Zadbany brzuszek
Napisano Ponad rok temu
Z uwagi na to że jest to mój pierwszy post na tym forum, chciałbym powitać gorąco wszystkich pako .
A teraz do rzeczy.
Prosiłbym was forumowicze o pomoc w zorganizowaniu planu ćwiczeń oraz diety aby wyrzeźbić taki brzuszek:
Nie interesuje mnie klata napompowana, czy praca nad innymi partiami ciała. Chciałbym mieć tylko uwidocznione mięśnie brzucha. Czyli lekki kaloryferek
Aktualne ćwiczenia które wykonuje to 100 połbrzuszków. Czyli lekko się uginam tak aby nie dotykać podłogi.
Moje dane:
waga około 86kg
wzrost 180cm
Kiedy przyjże się mojemu brzuszkowi widzę mięśnie lekko zarysowane. Chciałbym je bardziej wyrzeźbić aby były lepiej widoczne. Może na początek jakaś dieta redukująca nadmiar tłuszczu na brzuszku?
Proszę o pomoc,
Napisano Ponad rok temu
Witam,
Z uwagi na to że jest to mój pierwszy post na tym forum, chciałbym powitać gorąco wszystkich pako .
A teraz do rzeczy.
Prosiłbym was forumowicze o pomoc w zorganizowaniu planu ćwiczeń oraz diety aby wyrzeźbić taki brzuszek:
Nie interesuje mnie klata napompowana, czy praca nad innymi partiami ciała. Chciałbym mieć tylko uwidocznione mięśnie brzucha. Czyli lekki kaloryferek
Aktualne ćwiczenia które wykonuje to 100 połbrzuszków. Czyli lekko się uginam tak aby nie dotykać podłogi.
Moje dane:
waga około 86kg
wzrost 180cm
Kiedy przyjże się mojemu brzuszkowi widzę mięśnie lekko zarysowane. Chciałbym je bardziej wyrzeźbić aby były lepiej widoczne. Może na początek jakaś dieta redukująca nadmiar tłuszczu na brzuszku?
Proszę o pomoc,
Chciałbym mieć takie problemy jak TY , na brzuch polecam 6 Weidera
PS. ile ćwiczyłeś żeby osiągnąć to co teraz i od czego zaczynałeś czyli jaką miałeś wagę itp...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masa mi przybyła po tym białku. Tak mi się wydaje przynajmniej. I przez to troszkę tego brzuszka też okleiło .
Dziękuję bardzo za rady. Zaraz zabieram się do czytania. I praktyki
Napisano Ponad rok temu
a jak byłem młody i głupi to nawet jakieś koksy w tabletkach. Ale to tylko 100 małych tabletek było (to się meta nazywało czy coś takiego, już nie pamiętam).
lol , fake
żal jak chu*
Napisano Ponad rok temu
http://wdziek.info/abs-trening_miesni_brzucha.html
Jestem już po 2 dniach ćwiczeń na poziomie A. I jestem zachwycony. Nigdy jeszcze nie czułem moich mięśni brzuszka tak jak teraz . Mam jeszcze pytanie. Słyszałem że mięśnie brzucha są jedynymi mięśniami, które można ćwiczyć codziennie. To prawda? Czy mam przestrzegać tego 4 razy na tydzień?
Na tych późniejszych poziomach kiedy jest ćwiczenie wypychania nóg, trzymając się na drążku. Można to czymś zastąpić? Bo ćwiczę w moim domku. A za bardzo nie mam czego się złapać.
Napisano Ponad rok temu
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
co 2 dzien spokojnie wystarczy
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu