A nadal olewasz winde i wchodzisz po schodach do domu, czy teraz to juz za wysokie pietro?

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_angmoh napisał
Sluchaj Tomek, napisales czego nie jesz. Napisz lepiej co jesz, moze w tym tkwi tajemnica brzuszka
![]()
A nadal olewasz winde i wchodzisz po schodach do domu, czy teraz to juz za wysokie pietro?
Napisano Ponad rok temu
budo_tomasz napisał
jem wszystko
![]()
co do windy to znow ja uzywam przeciez nie bede wlazil na 20 pietro!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
budo_angmoh napisał
jem wszystko![]()
co do windy to znow ja uzywam przeciez nie bede wlazil na 20 pietro!!!!!!!
To jem wszystko moze byc problemem...
A co do windy, to jak mieszkalem na 11 pietrze to chodzilem po schodach a jak teraz mieszkam na 9 to juz mi sie nie chce. Glupio, nie?![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To podaj przykładowe składniki jakie jadasz (nie dania, bo te nazwy pewnie nic nam nie powiedzą :wink: ). Może za dużo tłuszczu jesz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sorry nie jadam wszystkiego.... nie jadam RYZU !!!!
Napisano Ponad rok temu
sorry nie jadam wszystkiego.... nie jadam RYZU !!!!
Czyli nie jesz chleba, ziemniakow ani ryzu. A makaron jesz? Bo jak nie to jaki "wypelniacz" stosujesz zeby nie ssalo w brzuszku z glodu?![]()
Napisano Ponad rok temu
Na 20 piętro? 8O I z tego problem robisz? Jak masz klimę w biurowcu to powinienneś kilka razy dziennie wchodzić na 20 piętro.co do windy to znow ja uzywam przeciez nie bede wlazil na 20 pietro!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Na 20 piętro? 8O I z tego problem robisz? Jak masz klimę w biurowcu to powinienneś kilka razy dziennie wchodzić na 20 piętro.co do windy to znow ja uzywam przeciez nie bede wlazil na 20 pietro!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
jadam chleb do sniadania (mamy tu niemieckie pierkarnie), ziemniaki czasami w rosyjskich restauracjach a makoron to wypelniacz ale nie jem go za duzo ot raz, dwa razy w tygodniu, w pozostale dni tylko dania bez wypelniacza
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu