brzuszek po 30stce....
Napisano Ponad rok temu
A nadal olewasz winde i wchodzisz po schodach do domu, czy teraz to juz za wysokie pietro?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sluchaj Tomek, napisales czego nie jesz. Napisz lepiej co jesz, moze w tym tkwi tajemnica brzuszka
A nadal olewasz winde i wchodzisz po schodach do domu, czy teraz to juz za wysokie pietro?
jem wszystko
co do windy to znow ja uzywam przeciez nie bede wlazil na 20 pietro!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
jem wszystko
To jem wszystko moze byc problemem...
A co do windy, to jak mieszkalem na 11 pietrze to chodzilem po schodach a jak teraz mieszkam na 9 to juz mi sie nie chce. Glupio, nie?
Napisano Ponad rok temu
jem wszystko
To jem wszystko moze byc problemem...
A co do windy, to jak mieszkalem na 11 pietrze to chodzilem po schodach a jak teraz mieszkam na 9 to juz mi sie nie chce. Glupio, nie?
sorry nie jadam wszystkiego.... nie jadam RYZU !!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To podaj przykładowe składniki jakie jadasz (nie dania, bo te nazwy pewnie nic nam nie powiedzą :wink: ). Może za dużo tłuszczu jesz?
jem duzo mieszanek ale wszystko jest smazone w oleju ale bardzo krotko, pare secund wlasciwie, i wybiera sie z tego pozniej miesko, nie jada sie sosow itd, w sumie chyba kaloryczne to ie ejst problem mzoe ze je sie tego duzo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli nie jesz chleba, ziemniakow ani ryzu. A makaron jesz? Bo jak nie to jaki "wypelniacz" stosujesz zeby nie ssalo w brzuszku z glodu?
Napisano Ponad rok temu
Czyli nie jesz chleba, ziemniakow ani ryzu. A makaron jesz? Bo jak nie to jaki "wypelniacz" stosujesz zeby nie ssalo w brzuszku z glodu?
jadam chleb do sniadania (mamy tu niemieckie pierkarnie), ziemniaki czasami w rosyjskich restauracjach a makoron to wypelniacz ale nie jem go za duzo ot raz, dwa razy w tygodniu, w pozostale dni tylko dania bez wypelniacza
Napisano Ponad rok temu
Na 20 piętro? 8O I z tego problem robisz? Jak masz klimę w biurowcu to powinienneś kilka razy dziennie wchodzić na 20 piętro.co do windy to znow ja uzywam przeciez nie bede wlazil na 20 pietro!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Na 20 piętro? 8O I z tego problem robisz? Jak masz klimę w biurowcu to powinienneś kilka razy dziennie wchodzić na 20 piętro.co do windy to znow ja uzywam przeciez nie bede wlazil na 20 pietro!!!!!!!
A dlaczego klima w biurze wymaga latania po schodach na 20 pietro? Pytam z ciekawosci, nie podpuszczam
On mieszka na 20 pietrze a nie pracuje. Ale faktem jest ze jeden koles sie ostatnio przeprowadzil do HK i dzielnie tam zasuwa na 20 pietro po schodach
Ja pracuje na 12 pietrze i w biurze jest klima ale na klatce schodowej nie. Takze lece po schodach tylko po cwiczeniach przeciwpozarowych jak sa dlugie kolejki do wind.
Napisano Ponad rok temu
jadam chleb do sniadania (mamy tu niemieckie pierkarnie), ziemniaki czasami w rosyjskich restauracjach a makoron to wypelniacz ale nie jem go za duzo ot raz, dwa razy w tygodniu, w pozostale dni tylko dania bez wypelniacza
Tak OT to szkoda ze w Singu mozna kupic tylko chleb tostowy albo bagietki
A tak bardziej na temat, to wyglada na to ze nieswiadomie robisz cos w stylu diety Atkinsa - malo weglowodanow, duzo tluszczow (te wszystkie miecha) i ze jakos nie dziala dla Ciebie. Moze rozwiazaniem bylby trening HIIT (High Intencity Interval Training) - byl topik na budo na ten temat - poszukaj dyskusji a w skrocie to o ile dobrze pamietam to prowadzi do spalania tluszczu podczas treningu a poza tym podkreca metabolizm na kilkanascie godzin po treningu. Ja zamierzam wyprobowac te metode jak tylko sie lepiej poczuje...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozciąganie na dywanie
- Ponad rok temu
-
chrapanie
- Ponad rok temu
-
Jak jeździć na rowerze stacjonarnym? ;-)
- Ponad rok temu
-
po jakim czasie schodzą kilogramy?
- Ponad rok temu
-
Dieta ketonowa ?
- Ponad rok temu
-
Panie doktorze coś mje rypie w stawie....
- Ponad rok temu
-
Wspinanie po linie po treningu - co to daje?
- Ponad rok temu
-
Proszę o pomoc.
- Ponad rok temu
-
JOGA - PLAN TRENINGU - DO OCENY
- Ponad rok temu
-
zwiekszenie masy ciala
- Ponad rok temu