Nowe dojo
Napisano Ponad rok temu
Chciałem jedynie uściślić, że do ćwierćmiszczów też nie :-)
Napisano Ponad rok temu
P.S. Drogi hara-kiri, a jeśli ja juz przypadkiem (ew. z polecenia) wszedłem na tę strone i nie chce mi się łazić dalej w poszukiwaniu wiedzy? Powiedz mi również co da pachnącemu żywicą Kanadyjczykowi czytanie niezrozumiałych tekstów na naszym vortalu?? :wink: Nawet naszego języka tu się nie poduczy, bo czasem spotyka sie takie kwiatuszki, że jesssuu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli o mnie chodzi to może tam być cały traktat o ruchu tegatana z rozpisaniem na wektory. Masz rację Ty, ma rację Gwyn.
W końcu jednak i tak autor zrobi co uzna za stosowne. :-)
Powiedz mi również co da pachnącemu żywicą Kanadyjczykowi czytanie niezrozumiałych tekstów na naszym vortalu??
No tutaj to sobie Kolega chyba ze mnie dworuje.
Jakie niezrozumiałe ?!
Nasze ??!!
Niezrozumiałe ??!!
Wskaż mi choć jednego człowieka, który poważy się przyznać, że ni cholery nie kuma czasem o czym się tu wypisuje!
Napisano Ponad rok temu
tylko kurcze drogo
To sa ceny dla miejscowych. Tutaj wszystko co tanie, uwaza sie za bezwartosciowe.
Natomiast dla Gosci, treningi sa bezplatne 8)
Napisano Ponad rok temu
Stéphane Janczuk
Ale byłem zdziwiony że dwie dziewczyny prowadzą dojo Szczepana. 8O 8O 8O Ale to na pierwszy rzut oka, potem zdałem sobie sprawę że to się raczej nie czyta Stefani Janczuk :wink: :wink: :wink: 8)
Stronka ok.
Napisano Ponad rok temu
tylko kurcze drogo
To sa ceny dla miejscowych. Tutaj wszystko co tanie, uwaza sie za bezwartosciowe.
Natomiast dla Gosci, treningi sa bezplatne 8)
ufff... to dobrze moge jechac do Ciebie
a tak powaznie to treningi w hiszpani sa o wiele drozsze (prawie 2 razy drozsze) :wink:
Napisano Ponad rok temu
He he he[
Wprawdzie La Forge to nie przy mnie pisane, ale jeżeli oznacza to Kuźnię, to podoba mi się nazwa :-) Imho, dużo lepsza niż nadęte i tajemnicze nazwy Japonckie
KUŻNIA od razu mam skojarzenia np CENTRALNA KUŹNIA MŁODYCH CZYLI CKM (młodziezy wyjaśniam, że była kiedys taka kultowa audycjia radiowa pt 60 minut na godzinę i to był jeden z ich cyklicznych kawałków
No i asocjacje z innego kręgu KUŻNIA CZYLI JAK HARTOWAŁA SIĘ STAL (i jej krawędź of course )
To Szczepan:
A tak bardziej serio, jestem gotów rzucić okiem na polską wersję jezykową jeśli Szczepan reflektujesz na moje rady wujkowe
Ł. ( 8) )
Napisano Ponad rok temu
Labedziu: dzieki za propozycje, z pewnoscia skorzystam, jestes moim najwiekszym autorytetem jezykowym w Polsce !
Wlasnie sie mecze z tymi polskim znaczkami....
ps. cos w tym jest, z ta 60tka, choc pewnie podswiadomie :wink:
Napisano Ponad rok temu
BTW, jak mnie los gdzieś do Klonowa rzuci, nawiedzę. Choć ostatnio z planów mi niewiele wychodzi (Pmasz, daruj, jeszcze nie znalazłem chwili coby obiecanego browara po treningu u Ciebie zaliczyć... Może jak następnym razem do Polski zawitam?)
Napisano Ponad rok temu
Well, zaliż prawdą jest, że jak nie publikujesz, to cię za martwego mają... Że pozwolę sobie sparafrazować: ostatnie doniesienia na temat złego stanu mego zdrowia uznać należy za grubo przesadzone... Żyję, tylko podróżuję wiele i nie zawsze czas na czytanie Budo znajduję, że o treningach nie wspomnę Niemniej jednak Twa radość Wodzu ciepłem mnie się w sercu odbija i nadzieją na przyszłośc napawa, że może jednak jakiś wspólny staż do skutku dojdzie?!APAS, are You life?????????????????? Thanks Good.....
APAS (wzruszony)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U mnie w podstawowce pan Stasiu wozny mial taki badyl bambusowybyło by wskazane żebyś chodził z jakimś bambusowym kijem podczas treningów....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8Otetsuda na przyjemnosci to tzreba sobie zasluzyc Twisted Evil
Bo kobiety zawsze mają łątwiej ,a faceci są jak zwykle nie proszeni
kurcze moglibysmy zrobic edycje postow w dziale aikido... sorry tetsudo za pomylke w pisowni
No jasne ze wybaczam 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krotka relacja ze stazu z Tamura sensei k. Dunkierki
- Ponad rok temu
-
Walka z cieniem
- Ponad rok temu
-
BUDO w mieście Łodzi!