Moja dieta i pomoc w suplementacji
Napisano Ponad rok temu
1.Posiłek
-musli z mlekiem
-jajko (1 lub 2)
-pare sztuk rodzynek i orzechow
2.Posiłek
-2 kawałki chleba z szynka z indyka
-warzywa
-oliwa z oliwek
3.posilek (przed siłka)
-piers z kurczaka
-ryz
-oliwa
-warzywa
4.posilek (po treningu)
-piers z kurczaka
-ryz lub makaron
-oliwa
-warzywa
5.posilek
-chleb 2- 3 kawalki
-tunczyk
-orzechy pare sztuk
moja waga to 81,5 kg jestem srednio aktywny,wzrost 183 cm wiek 25 lat 3 treningi w tygodniu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem po co rezygnować z chleba jeśli koleś nie jest zawodowcem........bez przesady z ta dietą.....0pełnoziarnisty chleb jest dobry i nie trzeba z niego rezygnowaćW ostatnim posiłku bez chleba i tam może być również twaróg.Jeżeli brakuje Ci kcal/białka/węgli w diecie to kupujesz gainera jeżeli samego białka to kup jakąś w miarę rozsądna odzywki białkową.
Napisano Ponad rok temu
nie wiem po co rezygnować z chleba jeśli koleś nie jest zawodowcem........bez przesady z ta dietą.....0pełnoziarnisty chleb jest dobry i nie trzeba z niego rezygnować
Nie jest wskazane ładować na noc w siebie węgle, szczególnie jeżeli ktoś ma problemy z tłuszczem i porannym jedzeniem śniadania.
Wielu ludzi ma problemy z porannym zjedzeniem śniadania właśnie dlatego że napychają się na noc, po zjedzeniu twarogu nigdy nie miałem problemu z wchłonięciem śniadania z rana.W sumie to już każdego indywidualna sprawa co je na noc, ja poprawiam tylko tak jak według mnie jest dobrze
Wilka ja wiem że my nie jesteśmy zawodowcami, ale niektórych zasad można a raczej pasowało by przestrzegać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
podaj badania na ten temat...bez przesady chleb ma małe znaczenie w diecie,przy diecie na redukcje może i tak ale na codzień dla amatora nie ma to żadnego znaczeniadokladnie tak.zawodowiec czy nie jedzenie wegli przed snem to blad.wyjatek to dzien ladowania weglami o ile jest to wskazane w danym okresie treningowym
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kuzwa dzisiaj mija 1 miesiac na diecie i nic nie przytyłem nawet 1 kg :veryangry:co zwiekszyc>???????wegle????kuzwa tyle wyrzeczen i nic ....
Powodów może być klika:genetyka, zjebany plan treningowy albo od dawna nie był zmieniany, przetrenowanie, zbyt mała ilość kcal.
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze dietę się powinno wprowadzać stopniowo w życie. Po drugie organizm musi się przyzwyczaić do nowych posiłków. Sumując daj Sobie jeszcze trochę czasu, jeśli za 4 tygodnie nic nie przytyjesz to zwiększ kaloryczność przez zdrowe tłuszcze i rozpisz nam Swój trening bo być może to jest przyczynakuzwa dzisiaj mija 1 miesiac na diecie i nic nie przytyłem nawet 1 kg :veryangry:co zwiekszyc>???????wegle????kuzwa tyle wyrzeczen i nic ....
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu