Dzieciak zabojca.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (filmik 8O )
Ale i tak wedlug mnie rodzice troche go krzywdza , zero szkoly , zero dziecinstwa i przyjemnosci z tym zwiazane.
Jak bylo to sory , nie bijce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale i tak wedlug mnie rodzice troche go krzywdza , zero szkoly , zero dziecinstwa i przyjemnosci z tym zwiazane.
troche 8O
cholera, przeciez to wynaturzenie jest... jeśli ja, w wielu lat co najmniej nastu, stwierdzam, że chce byc super-hiper-fighter-and-culturistic to jest mój wybór, i jak starzy sie na to godzą i mi to umozliwiaja, to ok
Ale tu! Oni nie dali mu wyboru! A moze dzieciak ma zdolności muzyczne? A jakby był zajeb*** fizykiem, albo swietnym poetą - to co? Rozwalili mu dzieciństwo, zamkneli 80% ściezek życia.. Taki rozwój mięsni w takim wieku wrecz szkodzi, wiec kto wie, może za parę lat okaze się, ze również zdrowie poszło sie rozmanżać...
A wogóle, to tak chba nie wolno - dzieciak nie codzi do szkoły - czy cuz takiego nie jest karalne?
heh, to chyba najgorszy przykład przelewania własnych niespełnionych (patrz na fotkę :twisted: ) ambicji na dziecko..
dobra, dokształce sie ze wstawiania fotek to wstawie
ale na tej fotce w galerii jest tatus...
Napisano Ponad rok temu
bo kto wie, moze ta dieta i czwiczenie sa dobre?
szczerze mowiac nie mialbym teraz do rodzicow pretensji, gdyby mnie cwiczyli duzo wczesniej w sposob kontrolowany. co prawda ten chlopak to jest przypadek ekstremalny (z tym nie chodzeniem do szkoly np, czy calkowicie kotrolowana dieta) ale, w pewnych granicach, czemu nie? ja juz wymyslilem, ze jesli kiedys bede mial dzieciaka to jak tylko sie da naucze go jak sie robi pompki i jak sie korzysta z drazka (i inne cwiczenia tez).
Napisano Ponad rok temu
A moze dzieciak ma zdolności muzyczne? A jakby był zajeb*** fizykiem, albo swietnym poetą
Ale bzdura!
A moze byl by kiepskim muzykie, czy tez kiepskim poeta, ale sportowcem to on napweno nie bedzie kiepskim!
Tak samo jakby od 2 roku zycia rodzice nauczyli go grac na fortepianie...a moze byl by swietnym sportowcem? A tak? Nie bedzie mogl wyprostowac paluszkow za parenascie lat :roll:
Napisano Ponad rok temu
chlopak pewnie nie potrafi sie podspisac, ale jeszcze zdazy sie nauczyc czytac , pisac i liczyc - wiecej mu juz nie potrzeba...
ciezki dylemat bym mial gdyby istniala mozliwosc "wcielenia sie" w tego chlopaka...
Napisano Ponad rok temu
odwalcie się od niego
Napisano Ponad rok temu
Jak mlodemu sie podoba to co w tym zlego??
jeżeli nie jest to tylko jakaś ich chora ambicja to nic, ale według mnie powinni przypilnować go, ze szkołą
pzdr.
Olaff
Napisano Ponad rok temu
A że jest jaki jest ( ), to cóż? USA. Do takich rzeczy z tamtąd powinniśmy być przyzwyczajeni.
Napisano Ponad rok temu
A moze dzieciak ma zdolności muzyczne? A jakby był zajeb*** fizykiem, albo swietnym poetą
Ale bzdura!
A moze byl by kiepskim muzykie, czy tez kiepskim poeta, ale sportowcem to on napweno nie bedzie kiepskim!
Tak samo jakby od 2 roku zycia rodzice nauczyli go grac na fortepianie...a moze byl by swietnym sportowcem? A tak? Nie bedzie mogl wyprostowac paluszkow za parenascie lat :roll:
nie taka znowu bzdura....
Nie chodzi mi o to, że jego starzy powinni go uczyć grać od 2 roku życia... To by była tez patologia...
Powinni posłoc dzieciaka w wieku 6 lat na jakąś sw, na angielski, na fortepian... i zobaczyc - jak dzieciak głowy do nauki nie ma, ale ma słuch - nich gra. Jakby mu sie starsznie posobało sw, niech ćwiczy. Jak sie okaże, że ma do sw talent - niech zyje tak jak ten mały. A jak pójdzie do szkoły, i bedzie wymiatał - niech sie uczy, a reszte rzuci w cholere albo kontynuuje jako hobby. Ale to juz bedzie JEGO wybór. Bulwersuje mnie to, że oni wybrali za niego - teraz nie ma wyjscia, jak zacznie rozwazać, czy to aby na pewno to, co chce, to wpadnie w depresję - bo nie ma juz odwrotu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehe cynik zazdrościsz?A to male dziecko kilkuletnie moze wyksztalcic sobie taka mase miesniowa i rzezbe? bez sterydow, na samych warzywkach?
pewnie koleś waży więcej niż ty
Napisano Ponad rok temu
Dziś Richard jest posiadaczem kilku czarnych pasów i zamierza doskonalić się w Gyung Ghi, starożytnej wschodniej metodzie walki, w której nacisk kładzie się na rozwój duchowy zawodnika.
Idę o zakład że za "doskonalenie się" w określonej "sztuce walki" miszczowie tej sztuki muszą rodzicom dzieciaka słono płacić.
A ten dzieciak to po prostu niewolnik z którego utrzymują się jego rodzice.
Napisano Ponad rok temu
'zwierze' będzie odpowiednim słowem ? ...
Napisano Ponad rok temu
Jedno wiem napewno - swojemu synkowi nigdy nie wyrządziłbym takiej krzywdy. Co prawda za pare lat zapiszę go na zajęcia Judo ale nie ma co katować takiego malucha kosztem jego zdrowia..
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BJJ -reaktywacja judo kodokan?
- Ponad rok temu
-
Odszkodowanie za kontuzje
- Ponad rok temu
-
co trenować?