split dla 15 latka z rocznym starzem
Napisano Ponad rok temu
mam 15 lat do tej pory cwiczyłem srednio bez diety bez jakiegos specjalnego planu, poprostu 5 dni w tygodniu i kazdego dnia co innego cwiczyłem...teraz bym chciał sie wzieśc za siebie najlepiej od wrzesnia ale chce miec juz wszystko gotowe...
Interesuje mnie split na 5 dni...najlepiej intensywny bo takie lubie...bez teeningu nóg bo nie mam sównicy...i wyciągu tez nie mam tylko mały do ticepsa....chciałbym zeby był uwzgledniny trening brzucha i bieganie...
Moje wymairy to 109cm w klacie
80cm w pasie
37cm w bicu
32 w przedramieniu
57 w łudzie a było 60
i 40 w łydce..nogi mam szerokie i umiesnione chodz ich nie cwicze ale to genetyczne po ojcu
w barkach ponad 130
rekord w wyciskaniu to 100kg na płako i 130 w MC...licze na waszą pomoc, oczywisnie sam tez cos bede próbował kleic ww jeden plan
Napisano Ponad rok temu
weź się lepiej za słownik , nie za ćwiczenia .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo jest najlepszy...Czemu ja zawszę muszę polecać mój trening na mase: http://www.fabrykasi...atkujacych.html
Napisano Ponad rok temu
rozwoj objetosciowy miesni jest uzalezniony od trzymanej dietki
pozdro
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
dokladniee...ludzie czego wy sie tak ortografji czepjacie! wkuza mie to
Bo to forum ma jakiś swój poziom , a jeśli forum się szanuję to nie powinno pozwalać na takie zbezczeszczenie Języka Polskiego , to nie jest forum wielojęzyczne , poziom niektórych użytkowników na tym forum jest na poziomie 5-latka. I z tego co zauważyłem odwiedziłeś w swoim życiu bardzo mało typów dobrych i szanujących się for , więc masz bardzo mało do mówienia w tym temacie
ps.zawsze zostaje firefox ze słownikiem ortograficznym ...
Napisano Ponad rok temu
Bo to forum ma jakiś swój poziom , a jeśli forum się szanuję to nie powinno pozwalać na takie zbezczeszczenie Języka Polskiego , to nie jest forum wielojęzyczne , poziom niektórych użytkowników na tym forum jest na poziomie 5-latka. I z tego co zauważyłem odwiedziłeś w swoim życiu bardzo mało typów dobrych i szanujących się for , więc masz bardzo mało do mówienia w tym temacie
ps.zawsze zostaje firefox ze słownikiem ortograficznym ...
mam Firefox.....ulżyło ci jak to sobie napisałeś....????nie lubię takich kujonów i co jeszcze się mądrzą
Napisano Ponad rok temu
mam Firefox.....ulżyło ci jak to sobie napisałeś....????nie lubię takich kujonów i co jeszcze się mądrzą
Lepiej być kujonem niż niedouczonym osłem .
Ulżyło mi to , na pewno do nie jednego ten post dotarł , poza tym , gdybyś nie wziął tego posta sobie do serca , posta wyżej napisałbyś z błędami aby zrobić mi na złość .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobrze Panie Administratorze, to już się więcej nie powtórzy A tak na poważnie to tak jak pisze KAMYL.Panowie spokój Na forum obowiązuje pisanie po polsku.... Proszę zachowywać chociaż jakiś ład w wypowiedziach.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.