O kurwa, wlasnie oplulam monitor herbataps niektóre posty mi sie udały i nawet miały sens np ten
Dopiero teraz się kapnęłaś?!
I nie przeklinaj.
Napisano Ponad rok temu
O kurwa, wlasnie oplulam monitor herbataps niektóre posty mi sie udały i nawet miały sens np ten
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a za dres to nie dostaniesz??...Oczywiscie, ze ubior wplywa na mozliwosc trafienia - szczegolnie wszelkiego rodzaju odchyly od dresu czy dzinsow moga na strzal wystawic...
a drogie buty tosie mogą spodobać dresikoma teraz - dzinsy, jasne kurteczki, sportowe buciki ( zazwyczaj drogie ) i wiekszosc typow mija go lukiem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
eh chciałem tylko dobrze , a wszyscy mają beke . Adamd mam prośbe usuń moje konto albo neich inny admin skasuje moje konto.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o kuuurde dzięki poklonHellfire za nicka i za ten pieszczotliwy awatar zapisujemy Ciebie do klubu Anonimowych Satanistow Na nastepnym spotkaniu stawiasz flaszke zarzadowi klubu za mozliwosc dostapienia tego zaszczytu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...PROSTE ZE TAK :-)byc niepozornym rozpierdalaczem hehehe...
.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... tacy terz sa potrzebni jakas rozrywka w koncu musi byc :-)"patrz jaki jestem grozny, moglbym najebac kazdemu, wrrr grrr boj sie"
Napisano Ponad rok temu
... a jaki jest twoj drugi nik bo chyba nie WORNSakurat gosc84 to nie jest mój drugi nick
Napisano Ponad rok temu
... MOJ KOCUR FILIP WAZY 6,5 KG[4.Żaden z moich znajomych jakoś nigdy nie odczuwał potrzeby krzywdzenia zwierzat,chyba że przekarmianie się pod to zalicza...
.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu