Ubiór a ulica
Napisano Ponad rok temu
Einstain, to w takich spodniach mozna kopac z wyskoku?
pod warunkiem, że stoisz na ławce ...
Napisano Ponad rok temu
W każdym razie kilka razy nie zostałem pobity lub przynajmniej zaczepiony z tego powodu że na skina wyglądałem. Raz za to pobiła mnie grupa wieśniaków, której mój wygląd skina mógł się niespodobać bo ich fryzura i ubiór odbiegały znacznie od mojego.
Jakiś czas miałem w miare długie(jak na kobiete były by średnie) włosy i nie miałem z tego powodu kłopotów.
Napisano Ponad rok temu
gdy ten koles mial do mnie waty bylem w dresie. i do mnie z textem za zaraz dostane wpierdal bo mnie widzial kilka razy jak mialem szerokie spodnie. no i dostal kopa ...
Napisano Ponad rok temu
za to za długie kłakli to baaaardzo często mam problemy, raz sie 7 drechó czepiało jak z koleżanką szedłem Półwiejską, a ostatnio paru gangstas w bocznej uliczce rzucało "Zetnij te włosy, kurwaa" co mnie jedynie rozśmieszyłoi sie z nich lać zacząłem i poszedłem w długą
zwykle łaże w dżinsach lub sztruksach, kurtce dżinsowej, sfetsze lub koszuli(zawsze podwinięte rękawy) i rzadko na czarno...
A ostatnio jak szedłem z dziewczyną to nas od dzieci-kwiatów wyzwali, i też ich olałem, o nie bede dziewczyny narażał
ja tak wogle mam że mnie zaczepiają a z nikim sie nie bije (pewnie mnie, kurdupla bić nie chcą grrrr a by sie zdziwili)
a jak mnie ktoś pacyfistą nazwie, to nie odpuszcze takiej zniewagi!
Napisano Ponad rok temu
kiedys szlismy na cytadele na piwko i do kumpla (o rudym kolorze wlosow) doczepil sie jakis kolo ze on sie niby z niego smial. itd. koles byl cwaniak bo niedaleko stalo 6 jego kumpli :? na szczescie skonczylo sie na tym, ze kumpel odebral 2 plaskie i niezbyt dobrze trafionego kopniaka. :? wkurzaja mnie tacy cwaniacy ktorzy sa kozakami tylko w grupie :? osobiscie moglbym isc wtedy w obronie kumpla z tym kolesiem na solo, ale pewnie zaraz dobieglo by tych 6 i by nas pozabijali :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jest kurtka "flyers" po polsku nazywana "szwedą". :wink:
Nawet nie wiedzialem,ze istnieje taka nazwa "szwedka" ,dzieki Vortalowi sie nowych rzeczy dowiaduje,ide sie mamie pochwalic...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KANAR
- Ponad rok temu
-
Przeciwdzialanie szantazowi nozem.
- Ponad rok temu
-
Co zrobic gdy?
- Ponad rok temu