Ubiór a ulica
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znaczy sie chodzi o orientacje seksualnaOgólnie rzecz biorąc granica między gejem a Metro jest nadzwyczaj wąska.
ps. kotki skupuje, kooootki !
Napisano Ponad rok temu
Proszę mnie o to nie posądzać! Kapral, to nie było śmieszne! :?
Czy ja wygladam ci na zartownisia. co?
Czy koles, ktory dzisiaj rano wyjebal kilka magow z Beretty z zajebistym skupieniem jest smieszny?
Napisano Ponad rok temu
kiedys bylem na imprezce... ubieram sie na czarno i akurat przyszlo do tego ze siedzialem z metalami bo to byli kumple jednego gostka z ktorym gralem dosc czesto w kosza. Pilismy wodke bo ja nie mialem swojej.
Nie pamietam jak ale nagle sie zaczelo... Jakis metal podpadl jednemu kolesiowi (w skladzie tych "oprawcow" mialem jednego kolege z podstawowki ale on poszedl gdzies) Ja wstawilem sie za metalem (wypadalo w koncu pilem ich wodke ) i zaczeli mi tamci ostro wrzocac bo mysleli ze i ja jestem metalem... Nie bilismy sie na szczescie bo nawet nie bylem w stanie...
Najsmieszniejsze jest to ze jak moj kumpel im powiedzial na drogi dzien ze nie jestem metalem i nie slucham hiphopu to potem przyslali do mnie do szkoly kolezanke z przeprosinami i zeby mnie przyprowadzila zebysmy sie napili teraz z nimi sie normalnie witam jak ich spotykam
Pozory pozory i jeszcze raz pozory...
Napisano Ponad rok temu
Pozory pozory i jeszcze raz pozory...
Bozeeee naprawde Cieszymy sie razem z Toba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam nosze czarne bojowki, czarna koszule od gajerka, glany (czasami z wsadzonymi nogawkami do glanow ala skin), wloski mam krociutkie jak na awatarze (teraz juz nie bo troche odrosly) ogolnie nazwalbym to stylem militarno-metalowym (kumpel sie ze mnie nabija ze wygladam jak naziol) i tak szczerze mowiac to nie pamietam kiedy ostani raz mnie ktos zaczepil, duzy nie jestem (176 cm, 70-72 kg) buzke mam raczej milusia z kazdym sie umiem dogadac, i zawsze sie gapie wszystkim w oczy, to taki moj fetysz przed ktorym nie umiem sie powstrzymac, szczegolnie w czasie rozmowy . NIe wiem jak to jest ale nikt mnie nigdy bic nie chce ale to pewnie dlatego ze biore udzial w akcji "Pompuj rower dla Szatana"
łosz ty skinie ...
Napisano Ponad rok temu
Jak idzie nas pięciu...
czterech...
a jak idę sam to zwykłem przyspieszać...
Ogólnie to nikt się nie czepia..
Tylko czasami jakies bluzgi polecą..
Tak 5-6 razy w tygodniu..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-dlugie wlosy podwyzszaja ryzyko zostania zaczepionym o jakies60-72%
-czarny wearstyle - jakies 8-15%
-wozenie sie przy 180cm/75kg - 20-30%
-warunki miejskie od -10% do +18,5%
Przelecialo mi przez mysl zeby sciac wlosy...cholernie wiatr rozwiewa, trzeba czesto myc , w walce przeszkadzaja..
Ale mi ich po prostu zal.Bede twardy.W koncu jeszcze nigdy za wyglad nie zebralem..
(stan na 14.15 dnia 20.04)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
swoja droga moze czas uzadzac rajdy kto wiecej razy przebiegnie w szaliku Wisly przez osiedle Cracoviii vice versa.Nie wiem tylko czy obroncy praw czlowieka nie oprotestowali by tej dyscpliny jako nieludzkiej i wystawiajacej cenne istnienie ludzkie na mozliwosc doznania obrazen wielokrotnie bardziej okrotnych niz w kazdym ze sportow walki..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-miejsce- raczej 50-60 %
-wozenie sie- znow 70-80 %
a reszta bywa roznie, bo za dlugie wlosy mozesz dostac za bycie szatanem, brudasem i szczerze to ch** wie za co jeszcze
A sciac wlosy wlasnie zamierzam, coprawda tylko po 4 latach, ale do bjj to sie one nie nadaja, po kazdym treningu myc trzeba, koltuny mi sie kuzwa robia, a kto mial dlugie wlosy i kiedys koltun to wie co to znaczy
A wogole to sie o wyglad jakos nie troszcze, w sensie czy dostane w pape czy nie. Moze nie mam dobrej kondycji ale przy odpowiedniej motywacji w sprintach jestem nienajgorszy .
Tylko te glany przeszkadzaja troszke khe khe.
A bic mnie za czesto nie chca, ostatnio prawie sie musialem trzaskac na koncercie metalowym hy hy hy
Napisano Ponad rok temu
laski leca na przystojniakow z dlugimi wlosami
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KANAR
- Ponad rok temu
-
Przeciwdzialanie szantazowi nozem.
- Ponad rok temu
-