Ubiór a ulica
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie, ze ubior wplywa na mozliwosc trafienia - szczegolnie wszelkiego rodzaju odchyly od dresu czy dzinsow moga na strzal wystawic... Swietnym przykladem na to jak dziala stroj jest moj kumpel, ktory kiedys popierdzelal w bojowkach, podartych dzinsach, rozciagnietych swetrach i co i rusz ktos tam cos do niego mial a teraz - dzinsy, jasne kurteczki, sportowe buciki ( zazwyczaj drogie ) i wiekszosc typow mija go lukiem. A to ze kiedys staral sie nie rzucac zbyt w oczy a teraz jak najbardziej sie rzuca ( w uszy tez ) najwyrazniej nie ma znaczenia. Zeby bylo smieszniej jedyny problem jaki mogliby miec potencjalni napastnicy to dogonienie, bo te sztuke chlopak opanowal az za dobrze ( tzn. spierdala nawet wtedy kiedy nie powinien ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ty sekciarzu szatanistyczny!!!!a ja mam gwiazde dawida na dzrwiach;)
Napisano Ponad rok temu
jedno drugiemu nie przeszkadza...tak na serio to metalu nie słucham i jestem przykladnym chrzescijaninem :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
akurat gosc84 to nie jest mój drugi nickTak sobie czytam te posty i coraz bardziej się zastanawiam czy gosc84 to nie jest przypadkiem jakaś druga osobowość kolegi muchola. Idę o zakład, że podobne fobie :shocked!: mają.
zresztą jakie podobne fobie - sam słucham trash-metalu
Napisano Ponad rok temu
ja nie mowie ze majedno drugiemu nie przeszkadza...tak na serio to metalu nie słucham i jestem przykladnym chrzescijaninem :-)
Napisano Ponad rok temu
i dowiaduj się o wszystkim z czatów ! 8O ...
mocno sie musiałeś w głowę puknąć ...
Napisano Ponad rok temu
mam dobry nastrój wiec ci odpisze na poważnieprzepraszam najmocniej musiałem coś nieźle namieszać jescze raz przepraszam . Już wole nic nei mówić bo siara totalna. A muchola nawet nieznam. wIEM WIEM JUŻ SIE DOWIEDZIAŁEM NA CZACIE ZE NIE KAZDY METAL TO SATANISTA. Przepraszam za pomyłke i za obraze metali i innych .
1.obracam się w takim środowisku już z 6 lat,i spokojnie moge powiedzieć że dość dobrze znam blisko setkę ludzi w tym klimacie.Na kilkudziesięciu chreścijan(i tych praktykujących i tych którzy twierdzą że "wierzą w boga a nie w kościół") i znacznie wiecej ateistów,satnistów jest kilku.Jesli odliczyć dzieciaki chwilowo tym zafascynowone to zostaje dosłownie 3-4 ludzi...
2.Kapel satinstycznych też wcale nie jest tak dużo (to jeszce zależy też od gatunku metalu... ),sporo jest wogóle nie poruszających tematu religii,sporo dekleraju sie jako ateisći i całkiem sporo jest chreścijańskich...np.każda płyta Soulfly'a jest poświęcona bogu(mnie to akurat przeszkadza że Max Cavalera się nawrócił...ale cóz :? )
3.Gwiazda Dawida to nie pentagram,a na koszulce to mogło być napisane co najwyże "death metal"
4.Żaden z moich znajomych jakoś nigdy nie odczuwał potrzeby krzywdzenia zwierzat,chyba że przekarmianie się pod to zalicza...
Pomyśl nim cos napiszesz...szczególnie że nie zdajesz sobie nawet sprawy ilu ludzi jest/było w tym klimacie na tym forum...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam takie pytanko, czy ktos zweryfikowal czy gosc84 istnieje naprawde ? Czy to jakis niesmaczny zart z podwojna osobowoscia ktoregos z userow ? Bo to wydaje mi sie nierealne ... co on wypisuje.
POzdrawiam
Wiesz, w sumie to ja znam jednego takiego typa, ktory czesto bawi sie w ten sposob, ze tworzy sobie jakies alterego... Jaja zaczynaja byc jak sam ze soba dyskutuje - byc moze ta choroba zaczela sie rozprzestrzeniac
Napisano Ponad rok temu
Istnieje żyje pisze , ale chyba się zniesie z tego forum . bo duzo osób tu go nie lubi
Dlaczego nie lubi :> mnie Twoje posty luzuja Zebys tylko az takich ortografow nie robil
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps niektóre posty mi sie udały i nawet miały sens np ten
O kurwa, wlasnie oplulam monitor herbata
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KANAR
- Ponad rok temu