no nie każdy na koksach jedzie

ps
Van zapodawaj jakiegoś konkretnego cykla co się będziesz pierd....

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zakwasy byly do przewidzenia to normalne.Musiał bys 3 pompki zrobic żeby niemieć zakwasów po takiej przrwie
![]()
Swoją drogą ... naprawde kiepskie ciężary !!!!! Ja na 1 serii wyciskania płasko mam 57-58kg![]()
Każdemu w takie gorąco sie niechce ćwiczyć - Zastanawiam sie jak zrobie wycinke za rok w taki upał i to jeszcze pakując 6 dni w tygodniu + 3,4 aeroby to będzie ... masakra niewiem jak to nazwać inaczej.
Powodzenia w dalszym odrabianiu strat![]()
P.S Nie musisz chyba pisać ciężarów jakie używasz ,każdy uzywa takie jakie daje rade
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Dokladnie, wazne zeby zapewnic bodziec do odbudowy, i odpowiednia ilosc budulca co nie? Zreszta po co ja to pisze, przeciez to wiesz
.
Ja np dziwie sie tym dzieciakom u mnie na silowni, sezonowcy typowi. Od trzech miesiecy ich obserwuje. Wyciskaja po 60-80 na klate, a w bicepsie ledwo 30, po 3 miesiacach, Waga piorkowa, ale pewnie faszeruja sie kreatyna bo tak, ehhh. Ja sie nie wstydze przyznac ze jak zaczynalem to w wycikaniu sztangielkami na lawce poziomej to 15kg wyciskalem. Ale w polaczeniu z dobra dieta i progresja, efekty byly o niebo lepsze po 3 miesiacach.
BTW ile masz w klacie?
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
23 x 10
O co Ci z tym chodzi
![]()
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
no ciężary kiepskie
ale ty Bover też cienko nakładasz
chłopy nie bijcie tylko na masę bo siła też jest ważna
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
jak 69 na ostatnią nakładasz to ładnie
![]()
no nie każdy na koksach jedzieja zamłody jeszcze na koks jestem
![]()
ps
Van zapodawaj jakiegoś konkretnego cykla co się będziesz pierd....(oczywiście na suplach)
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
van damme nie przejmuj sie że na początku ujnia po przerwie-rozćwicz mięso i zapierdalaj na maksa potem.dieta dobra i ruszysz,potem dobry cykl i dziewczyny beda piszczeć
ja na początku byłem zielony jak trawa w puszczy białowieskiej wiec wiem co to znaczy ćwiczyć od podstaw,nawet jak już sie ćwiczyło.miałem kilka kontuzji ale samozaparcie i cel(ładna masa,bez zalania tłuszczem) doprowadziły do tego ze ćwicze nadal i to mnie cieszy.powodzenia
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
WTF ?