Polska Walia
Napisano Ponad rok temu
Szacunek!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taaa zawsze jak patrze na nasza KADRE !!!SZACUNEK!!! to mi sie niedobrze robi.... zawsze jak leci mecz Polakow to wole jakis kanal informacyjny obejrzec
no i wlasnie Ty jestes typowy polak , chocbysmy byli mistrzem swiata to bedziesz mowil ze jest zle , polska wygrywa caly czas i dalej jest zle , wczoraj zagrali super, i w obronie , i w ataku ale Ty itak myslisz ze jest zle
Napisano Ponad rok temu
Najlepszy strzelec polskiej ligi znajdujący się w życiowej formie siedzi na ławce posadzony na niej przez trenera. Za to gra Włodarczyk, który dał się w pierwszym meczu, sprowokować do uderzenia za co obejrzał czerwoną kartkę.
Drużyny nie ma, są indywidualności, ale w jakiś niewiadomy dla mnie sposób potrafią wygrać przegrany wydawałoby się mecz, trzymając wszystkich widzów na szpilkach przez całe spotkanie.
Ale wygrali, i to może oznacza że teoria chaosu propoagowana przez Janas odnosi efekt.
Napisano Ponad rok temu
wczoraj zagrali super, i w obronie , i w ataku ale Ty itak myslisz ze jest zle
gdzie ty masz oczy? dudek cala pierwsza polowe mial pelne rece roboty a i w drugiej niezbyt czesto dawali mu odpoczac... ataki naszych polegaly na jak najszybszym straceniu pilki... to nie yaro0 jest 100% polakiem ale ty... on dostrzega to czego nie widzisz ty (bo dla ciebie najwazniejszy jest wynik a dla niego i dla mnie gra)... gambit mowi dobrze - chaos... w walii sie udalo, w austrii i irlandii tez... no ale panowie... na wembley szans nie mamy... nawet jak awansujemy z 2 miejsca w grupie to jeszcze zostaly baraze... a w barazach slabiaki typu walia nie wystepuja...
ale ale! jeden plus zauwazylem:
chlopakom coraz czesciej sie udaje gra bez przyjmowania pilek, co im sie chwali...
Napisano Ponad rok temu
Szczerze mówiąc nie rozumiem tej drużyny, od trenera na zawodnikach koncząc. Grają 60 minut gówniane spotkanie, najlepszym zawodnikiem w tym okresie jest polski bramkarz który w Liverpoolu właśnie znów zaczął grzać ławę, po czym tracą bramkę w jeszcze bardziej gówniany sposób, dopiero wtedy zaczynają atakować i strzelają w ciągu kilkunastu minut trzy bramki.
Najlepszy strzelec polskiej ligi znajdujący się w życiowej formie siedzi na ławce posadzony na niej przez trenera. Za to gra Włodarczyk, który dał się w pierwszym meczu, sprowokować do uderzenia za co obejrzał czerwoną kartkę.
Drużyny nie ma, są indywidualności, ale w jakiś niewiadomy dla mnie sposób potrafią wygrać przegrany wydawałoby się mecz, trzymając wszystkich widzów na szpilkach przez całe spotkanie.
Ale wygrali, i to może oznacza że teoria chaosu propoagowana przez Janas odnosi efekt.
Bo to jest właśnie piłka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wczoraj zagrali super, i w obronie , i w ataku ale Ty itak myslisz ze jest zle
gdzie ty masz oczy? dudek cala pierwsza polowe mial pelne rece roboty a i w drugiej niezbyt czesto dawali mu odpoczac... ataki naszych polegaly na jak najszybszym straceniu pilki... to nie yaro0 jest 100% polakiem ale ty... on dostrzega to czego nie widzisz ty (bo dla ciebie najwazniejszy jest wynik a dla niego i dla mnie gra)... gambit mowi dobrze - chaos... w walii sie udalo, w austrii i irlandii tez... no ale panowie... na wembley szans nie mamy... nawet jak awansujemy z 2 miejsca w grupie to jeszcze zostaly baraze... a w barazach slabiaki typu walia nie wystepuja...
ale ale! jeden plus zauwazylem:
chlopakom coraz czesciej sie udaje gra bez przyjmowania pilek, co im sie chwali...
nie mowie ze grali idealnie , ale grali dobrze , i poco na sile wyszukiwac bledow , a dudek poto jest zeby bronil i tez bronil dobrze, baszczynski i klos na obronie bezblednie
Napisano Ponad rok temu
Poza tym Baszczu chyba zaliczył akcje meczu kiedy to zamaist wybić piłke na aut z połowy... pierdolnął na rzut rożny
pzdr
Napisano Ponad rok temu
poco na sile wyszukiwac bledow
nie wyszukuje bledow na sile... one sa i warto wiedziec nad czym trzeba popracowac... a nie wpadasz w euforie ze polska nagle umie grac i polska awansuje bo walie pojechalismy... to ze wygralismy to nie znaczy ze gramy dobrze... farta mielismy... nie znaczy ze bedziemy go miec w rewanzu... do tego gigsiarz bedzie juz gral...
Napisano Ponad rok temu
Baszczyńskiego woził Bellamy jak chciał i keidy chciał. Baszczu miał szczęścier że świetnie go asekurował Hajto, i blond włosy skrzydłowy Walii jest lepszym krzykaczem niż pilkarzem bo mogłoby być bardzo źle.
Poza tym Baszczu chyba zaliczył akcje meczu kiedy to zamaist wybić piłke na aut z połowy... pierdolnął na rzut rożny
pzdr
ehe a w koncowce meczu zapierdal** tak ze raczej nikt prez jego strone nie przeszedl
jak ty myslisz ze mielismy farta i wygralismy to ja w tym momencie koncze z toba ta dyskusjefarta mielismy... nie znaczy ze bedziemy go miec w rewanzu
amen
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Baszczyńskiego woził Bellamy jak chciał i keidy chciał. Baszczu miał szczęścier że świetnie go asekurował Hajto, i blond włosy skrzydłowy Walii jest lepszym krzykaczem niż pilkarzem bo mogłoby być bardzo źle.
pzdr
ehe a w koncowce meczu zapierdal** tak ze raczej nikt prez jego strone nie przeszedl
jeszcze raz powtórze: gdyby Belammy był kepszym piłkarzem to rzekome zapieprzani Baszcza w końcówce byłoby chuja warte, bo mielibyśmy conajmniej trójkę w plecy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja stwierdzam fakty, a Ty jakieś urojone wizje 8)
EOT
pzdr
ja raczej bym twoich madrosci faktami nie nazwal
amen
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walia - Polska
- Ponad rok temu
-
Trening w butach.
- Ponad rok temu
-
jeszcze raz kolana, masci , odywki
- Ponad rok temu
-
ochraniacze na kolana
- Ponad rok temu
-
Cynk+B6+magnez
- Ponad rok temu
-
Pływanie
- Ponad rok temu
-
Trening obwodowy=utrata wagi=utrata wytrzymałości???
- Ponad rok temu
-
Kolano
- Ponad rok temu
-
Cwiczenia w domu- czy mozna?
- Ponad rok temu
-
biceps-problem....
- Ponad rok temu