Pieprzone wywyższanie się...
Napisano Ponad rok temu
Sorry,ale tak się dziś poczułam ...Aż odechciało mi się iść na trening-i jutro... i w piątek... Bo po co mam chodzić jak ktoś uważa się lepszy ode mnie i nie pasuje mu ze mną ćwiczyć bo okazuje swoją nudę?
A się wygadałam:).Lepiej mi:).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja jak komuś cos pokazuje to staram sie wytłumaczyc na maxa, ale i jestem upierdliwy bo lepiej pokazywa cbłedy niz tolerowac je, to oczywiste, ale również oczekuje od mojego partnera ze on równiez bedzie mnie w kazdej chwili jesli coś źle zorbie poprawi ! to normalne
Ale jesli ktos robi nam łasne ze cos pokazuje to kop mu w jaja ; ) predzej cyz póxniej sie znudzi i swoim trenowaniem
Napisano Ponad rok temu
jak cos robisz zle to to popraw a nie zastanawiaj sie ze cos nie tak jest z innymi. jak ci pare osob cos mowi to pewnie tka jest. wiesz jak jest u nas na treningu tkd? jak ktos cos robi zle to dostaje taki wpi..dol ze sam sie nie moze odnalezc. moze popatrz czasem na to co a nie jak chca ci przekazac. troche dystansu, bo moze jestes przewrazliwiona, a dla innych to normalna forma pomocy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czasem przydaja sie polskie znaki... :roll: -uwaga dla spostrzegawczych
EOT
Napisano Ponad rok temu
Do nie_jal: Wielu z nas miało podobne incydenty. Ja traktowałem je jako szkołę charakteru, pamiętając o zasadach Dojo i przyjmowałem je z pokorą. Ćwiczysz dla Siebie i nie pozwól, żeby takie drobiazgi wpłynęły na Twoją Drogę. Mnie - wzmocniły. Nie rezygnuj z tego powodu choćby z jednego treningu - nie warto. Spójrz na to bez emocji. Zrób w domu kilka dodatkowych razy - kata. To uspakaja.
Pozdo -
Napisano Ponad rok temu
Nos do góry 8)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem, że ćwiczę dla siebie ale ćwiczy się też w klubie i jakieś porozumienie (szacunek?) pomiędzy nami powinno być.
A Wy mnie atakujecie co niektórzy tylko grzecznie wytłumaczcie .
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Jak się będą bali, to się nie będą śmiali"
Napisano Ponad rok temu
Chyba nie przeczytalisci z uwaga co ona napisala. Jej przeciez nie chodzi o to, ze ktos jej zwraca uwage by cos poprawila, bo to jest normalne, ale o to w jaki sposob to robia.
To chyba ci z ktorymi trenowala nie_ja1 zachowuja sie jak smarkacze.
Trening z kims kto ma mniejsze umiejetnosci nie ma polegac na tym by mu spuscic manto, ale na tym by wykorzystujac to, ze jest slabszy przecwiczyc sobie elementy, ktorych z rownym sobie albo lepszym od siebie nie jestesmy w stanie zrobic a jednoczesnie slabszemu umozliwic rozwuj i nauczenie sie czegos nowego. Jednak tego drugiego na pewno nie osiagnie sie przez kasliwe i ironiczne uwagi.
Napisano Ponad rok temu
jak na moj gust to jest ona przewrazliwiona. niech zrezygnuje ze wszstkiego to nie bedzie miala kontaktu z nauczycielami co sie wywyzszaja, kolezankami co sie wywyzszaja. bedze spox niech sie wezmie za trenowanie a nie zastanawianie sie jak co i kto. ja w takich sytuacjach na sparingu zaczynam nap..alac 2x mocniej po prostu.troche dystansu, bo moze jestes przewrazliwiona, a dla innych to normalna forma pomocy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...ja w takich sytuacjach na sparingu zaczynam nap..alac 2x mocniej po prostu.
W jakich sytuacjach?? W takich w ktorych walczysz z osoba o klase lepsza od siebie czy w takich w ktorych walczysz z osoba o klase slabsza od Ciebie ??
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi się,że niektórzy tak już mają-im wyższy stopień tym są bardziej głupsi.
Dzięki Washi!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przeszkadzacze
- Ponad rok temu
-
Studia sztuk walki??
- Ponad rok temu
-
Jak to pogodzić? SPORT, SZKOŁA, DZIEWCZYNA