Od paru lat trenuję siatkówkę na pozycji atakującego. (w sierpniu kończę 18). Jestem skromnej (szczupłej budowy). Trener zawsze powtarza że w siatkówce siła schodzi na niższy plan

pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze dieta!!!!!! po drugie jebać hmb bo to przereklamowany badziew.co do kreatyny to możesz zapodać mono,ale jak masz tylko 2 hantle to nie wiem jak to wyćwiczysz.......postaraj sie o jakiś sprzecik,chociaż ławeczke,tu na forum widziałem takie hardkorowe siłkiWitam
Od paru lat trenuję siatkówkę na pozycji atakującego. (w sierpniu kończę 18). Jestem skromnej (szczupłej budowy). Trener zawsze powtarza że w siatkówce siła schodzi na niższy planNajważniejsza jest dynamika i tempo. Mimo tego od zawsze w domu trenuje na skakance, robię przysiady z hantlami (tylko je mam) oraz pompki (na biceps, triceps i klatke). Robiłem to w celu poprawienia budowy. Na początku dawało dobry efekt wizualny jednak stopniowo efekt swalniał. Nadal odstaje od reszty chłopaków, którzy mają własne siłownie w domu. Ja niestety mieszkam na wsi i nie stać mnie na drogi sprzęt. Pomyslałem że czas do treningu dołączyć jakieś odżywki. Nie zależy mi na przyroście siły bardziej na efekcie wizualnym. Słyszałem o kreatynie, podobno pompuje wodę do mięśni. Czy warto w to zainwestować? Na allegro jest dużo ofert kreatyna + HMB. Chcę to zakupić tylko nie wiem jaka ilość będzie wystarczalna. Proszę o pomoc
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze dieta!!!!!! po drugie jebać hmb bo to przereklamowany badziew.co do kreatyny to możesz zapodać mono,ale jak masz tylko 2 hantle to nie wiem jak to wyćwiczysz.......postaraj sie o jakiś sprzecik,chociaż ławeczke,tu na forum widziałem takie hardkorowe siłki
że i ty coś wykombinujesz.możesz dodać gainera dla braków w diecie-dobrz zmasuje przy odpowiednim odżywianiu i treningu.
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
18l 176cm wzrostu 67kgdieta możliwa dla ucznia |
Dieta |
|
![]()
|
||
Plan ćwiczeń dla 17latka![]() |
Trening dla początkujących |
|