[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Biedny koles
![:/](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O ile mi wiadomo (z różnych plotek i opowieści, bo nie sprawdzałem tego w oficjalnych źródłach), jeżeli ćwicząc jakąś sztukę walki obronię się na ulicy i spowoduję uraz u napastnika to odpowiadam pod zarzutem pobicia z użyciem niebezpiecznego narzędzia - czy to prawda? Jeżeli tak to po raz kolejny stwierdzam, że żyjemy w kraju o naprawdę beznadziejnym systemie prawnym...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak wobec tego odniesiesz się do wypowiedzi blackgirl, która stwierdziła, że jednak ten co coś ćwiczy ma gorzej?
Jakis imbecyl wciska Ci kit, nad kity
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wedlug polskiego prawa zawsze jest winny ten co sie skutecznie obronil.ja wiem ze nie mozna ale ja mowie jaka jest klasyfikacja w/g prawa a nie w/g rozumu...
Napisano Ponad rok temu
A ja uważam, że nie nasze prawo jest pojebane (choć pewne mankamenty posiada...) - co urzednicy odpowiedzialni za jego przestrzeganie/egzekfowanie... mam tu namysli głównie prokuratorów i sędziów... bo to od prokuratora zależy czy postawić kogoś w tan oskarżenia... a od sędziego czy wyda na kogoś wyrok.ps. nasze prawo jest ostro poje znaczy porypane
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NIE.szkoda, ze wszyscy nie studiujemy prawa, to bysmy wzmocnili nasz chory system kadrowo i uleczyli go od srodka, czyz nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu