[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Biedny koles

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Patrol napisał
O ile mi wiadomo (z różnych plotek i opowieści, bo nie sprawdzałem tego w oficjalnych źródłach), jeżeli ćwicząc jakąś sztukę walki obronię się na ulicy i spowoduję uraz u napastnika to odpowiadam pod zarzutem pobicia z użyciem niebezpiecznego narzędzia - czy to prawda? Jeżeli tak to po raz kolejny stwierdzam, że żyjemy w kraju o naprawdę beznadziejnym systemie prawnym...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Patrol napisał
Jak wobec tego odniesiesz się do wypowiedzi blackgirl, która stwierdziła, że jednak ten co coś ćwiczy ma gorzej?
budo_WORNS-4LIFE napisał
Jakis imbecyl wciska Ci kit, nad kity
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_ludee napisał
Wedlug polskiego prawa zawsze jest winny ten co sie skutecznie obronil.ja wiem ze nie mozna ale ja mowie jaka jest klasyfikacja w/g prawa a nie w/g rozumu...
Napisano Ponad rok temu
budo_ludee napisał
A ja uważam, że nie nasze prawo jest pojebane (choć pewne mankamenty posiada...) - co urzednicy odpowiedzialni za jego przestrzeganie/egzekfowanie... mam tu namysli głównie prokuratorów i sędziów... bo to od prokuratora zależy czy postawić kogoś w tan oskarżenia... a od sędziego czy wyda na kogoś wyrok.ps. nasze prawo jest ostro poje znaczy porypane
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_scarcita napisał
NIE.szkoda, ze wszyscy nie studiujemy prawa, to bysmy wzmocnili nasz chory system kadrowo i uleczyli go od srodka, czyz nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu