zaproszenie
Napisano Ponad rok temu
Tam masz główne wątpliwości i rozwiązania proponowane przez VD - żebyś wiedział, co mu trzeba pokazać
Oczywiście nadal uważam że najlepiej jakby VD pojawił się u nas w Polsce, wpadł do nas na Polną żeby mu sihing Marek wyjaśnił kilka wątpliwości.
Trudno pokazać na filmie jak działa siła, to trzeba po prostu poczuć.
Co do pani na reklamie - no mi na przykład niezbyt podoba się to, jak się rusza - jakoś strasznie siłowo i sztywnie, widziałem u nas na treningu o wiele lepszy, szybki i elastyczny kobiecy wing tsun
Napisano Ponad rok temu
zgadzam sie z Toba prawie calkowicie.
z czym sie nie moge zgodzic, to z tym ze kernspecht nie umie uczyc! jasne ze ma maszynke do robienia pieniedzy! tu jestem 1000% Twojego zdania!
Ale nie zapominaj ze byl on pierwszym europejczykiem który zaczol z wt i to wlasnie on zalokowal wt w europie i zrobil go stylem salonowym.
Pozatym napewno nie jest takim dupkiem za jakiego go niektórzy w tym forum maja. 2Dan Kempo Karate, 3Dan Ju-Jutsu, Byl zapasnikiem swoje umiejetnosci sprawdzal w Hamburgu w najgorszych knajpach.
Jezeli chodzi o tego goscia z Aachen to napisz czy byl to Polak czy niemiec? to by juz duzo wyjasnilo. Polacy zawsze beda lepsi (nie mówie teraz o jednostkach tylko ogulem!) Juz od dziecinstwa musiales sie przebilac: w szkole, na podwórku, na ulicy itd. Jak dostales w gebe to nie leciales do adwokata!!!
W niemczech tego nie ma! Oni znaja WT tylko z teori (w wiekszosci, tu tez nie chce wkladac wszystkich do jednego worka) Walka na ulicy, w szkole nie w naszych czasach (kosztuje kupe szmalu jak cie ktos zaskarzy)
co do tego czy wiesz lepiej o demnie czy nie ( jestem juz 12 lat w EWTO, ale moze sie wolno ucze ) to pozostawie bez komentarza :twisted:
Napisano Ponad rok temu
przesyłam wyrazy współczucia
Napisano Ponad rok temu
2Dan Kempo Karate, 3Dan Ju-Jutsu, Byl zapasnikiem swoje umiejetnosci sprawdzal w Hamburgu w najgorszych knajpach.
Taaa, a potem przestał zbierać techniki i zaczął zbierać zamki i drogie samochody...
Napisano Ponad rok temu
jestem juz 12 lat w EWTO, ale moze sie wolno ucze
Tak z ciekawości - jeżeli mogę spytać - który masz stopień mistrzowski i czego się właśnie uczysz, a czego nauczyłeś już?
Napisano Ponad rok temu
Tak, tak teraz to on naserio zbiera zamki i auta.
nie zmienia ale faktu ze jest dobry
Napisano Ponad rok temu
i ja to rozumiem, laska z 3 stopniem technicznym wyselekcjonowana do zagrania w klipie musi przeciez byc kiepska, nieprawdaz :twisted:Co do pani na reklamie - no mi na przykład niezbyt podoba się to, jak się rusza - jakoś strasznie siłowo i sztywnie, widziałem u nas na treningu o wiele lepszy, szybki i elastyczny kobiecy wing tsun
oj chlopaki, chlopaki
Napisano Ponad rok temu
Może po prostu niemiecki Wing Tsun jest taki sztywno-siłowy - nie wiem.
Poza tym - nie zawsze stopień świadczy o umiejętnościach niestety - znam sihinga z 2 mistrzowskim (na szczęście tylko z widzenia) który jest... ehm.. powiedzmy, średni
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiamznam sihinga z 2 mistrzowskim (na szczęście tylko z widzenia) który jest... ehm.. powiedzmy, średni
Napisano Ponad rok temu
Ja slyszalem, ze ja uczyl (na specjalnym seminarium) sam LT. Mozesz go zapytac, jak bedzie teraz w Wawie, jak to z ta laska jestLaska z 3 stopniem technicznym może po prostu być fotogeniczna, albo być dobra w tym czego Kensprecht ją nauczył
Napisano Ponad rok temu
jezeli mnie zaprosicie, chetnie skorzystam i przyjade, co moze nastapic juz niebawemOczywiście nadal uważam że najlepiej jakby VD pojawił się u nas w Polsce, wpadł do nas na Polną żeby mu sihing Marek wyjaśnił kilka wątpliwości
Napisano Ponad rok temu
Wilkołak: a może się skusisz kiedys na seminarium z sifu Madayem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo chetnie bym to zrobil. nie jestem tak pogiety zeby nie wiedziec ze zawsze mozna sie czegos nowego nauczyc. problem jest w tym, ze nie mam zadnych szans sie dostac. kto mnie wpusci na seminar z madayem jak jestem ewto????
slyszalem (doprawdy nie chce mi sie w to wierzyc) ze gosciu z ewto (polak) pojechal na wakacje do polski i chcial sobie potrenowac w klubie. powiedziano mu ze nie moze bo jest w ewto. (jezeli naprawde tak jest to tego nie rozumie) ale podejrzewam ze sa to niemieckie plotki!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to roznie bywalo czasem bylo ogloszenie w tresci "wstep na sale tylko po okazaniu legitymacji czlonkowskiej" sam mam jeszcze gdzies takie plakaty...Z tego co wiem seminaria są otwarte dla wszystkich, ludzie którzy nie ćwiczą WT tylko inne style też są mile widziani - dlaczego więc ktoś kto ćwiczy WT w innym kraju miałby być persona non grata?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy ktoś trenuje Długą Pięść w Krakowie?
- Ponad rok temu
-
CLF Poznan - pytanie
- Ponad rok temu
-
Kung-Fu w Cieszynie?
- Ponad rok temu
-
Pytanie o HSING YI
- Ponad rok temu
-
Chow Gar