. Chętnie też poznałbym jakieś rady odnośnie samej operacji od osób, które ją przeszły.
 . Chętnie też poznałbym jakieś rady odnośnie samej operacji od osób, które ją przeszły.z góry dziękuję za pomoc
pozdrawaim

Napisano Ponad rok temu
 . Chętnie też poznałbym jakieś rady odnośnie samej operacji od osób, które ją przeszły.
 . Chętnie też poznałbym jakieś rady odnośnie samej operacji od osób, które ją przeszły.Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sorry ale mam pytanie co to jest ACL czy to jest to więzadło???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 )
 )Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i przed zabiegiem lewatywa gwarantowana!
Napisano Ponad rok temu
 Jak mojemu kumplowi skladali kolano praktycznie od zera( rozjebal sie na deskorolce) to mowil mi ze byl tak nacpany morfina ze myslal ze jest aktorem na planie ostrego dyzuru i nie moze zepsuc ujecia. Potem o tym juz zapomnial i chcial koniecznie pogadac z pielegniarka ktora mu sie nagle spodobala i opowiadal jej o kapciach
  Jak mojemu kumplowi skladali kolano praktycznie od zera( rozjebal sie na deskorolce) to mowil mi ze byl tak nacpany morfina ze myslal ze jest aktorem na planie ostrego dyzuru i nie moze zepsuc ujecia. Potem o tym juz zapomnial i chcial koniecznie pogadac z pielegniarka ktora mu sie nagle spodobala i opowiadal jej o kapciach  (nie wiem czemu akurat o kapciach
  (nie wiem czemu akurat o kapciach  )Co chwila go uciszali ale nie wiem jak to sie skonczylo. Potem mial tygodniowy zjazd po morfince...podobno najgorszy koszmar w zyciu.
  )Co chwila go uciszali ale nie wiem jak to sie skonczylo. Potem mial tygodniowy zjazd po morfince...podobno najgorszy koszmar w zyciu.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 związnego z kończynami)
  związnego z kończynami) 
  Napisano Ponad rok temu
O tym właśnie mówiłem... przed operacją musisz być PUSTY poto, aby po blokadzie, a co zatym idzie rozluźnieniu zwieraczy nienarobić pod siebie podczas zabiegu. Ale podobno "dobra lewatywa niejest zła" :wink: .Czy lewatywa ... no nie wiem ale w ekstermalnych przypadkach to robią ... jak sie pacjent o własnych siłach nie może wypróżnić przed operacją :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu