Prosze o pomoc , czy dobrze postąpiłem bo nie wiem ... ?
Napisano Ponad rok temu
pojechałem do mojej laski ide sobie przez miasto do niej do domu patrze pod klatka stoi ona i jakiś koleś "liże się " z nią i po tyłku ja maca
podszedłem bliżej i do kolesia : " Przepraszam kolego ... " on do mnie żebym spieroddalał się ona odwróciłą głowę i smutna sie zrobiła a ja temu kolesiowi połamałem szczęke 8O ( kumpel zadzwonił i mi powiedział ) a ona sie rozpłakała i zaczeła mnie przepraszać . odeszłem i powiedziałem Dziękuje i dowidzenia .
czy dobrze zrobiłem uderzajać tego kolesia ?? bo naprawde nie wiem dziwnie sie z tym czuje ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niewiedziałem gdzie to napisać no ale zdażyło sie to na ulicy wiec pisze tu
Trochę przesadziłeś :roll:
Skąd ten biedak miał wiedzieć, że to "zajęta" dziewczyna?
Napisano Ponad rok temu
-jesli koleś wiedział, ze to Twoja dziewczyna to bardzo dobrze zrobiłes 8) Bravo! ! !
-jesli koles nie wiedział, to dlaczego go biłes???
-ja za to złamał bym szczeke tej dziewczynie bo ona na pewno wiedział,ze ma chłopaka.
P.S
Jak go załatwiłeś? Cos skomplikowanego czy ordynarna agresja i lanie jak się patrzy?
Napisano Ponad rok temu
sprobuj na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , moze ktos ci pomoze..
Napisano Ponad rok temu
eh...
sprobuj na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , moze ktos ci pomoze..
Jak nie masz nic do powiedzenia to nie mów. Ja też tak mam ale przynajmniej stram sie udawać, ze coś wiem .
A tak na serio, to troche żeczliwosci!!!
Napisano Ponad rok temu
to pewnie wplyw Nietzschego 8)
Napisano Ponad rok temu
-ja za to złamał bym szczeke tej dziewczynie bo ona na pewno wiedział,ze ma chłopaka.
czy Ty sie na pewno dobrze czujesz ? :roll:
Napisano Ponad rok temu
czy Ty sie na pewno dobrze czujesz ? :roll:
Od rana boli mnie szyja, źle spałem. Boli mnie też ręka bo biłem w twardy worek bezbandazy, mam też problmey z takomi... .
Dzięki za troske.
Jezuuu, przecież to nie było dosłownie. Oczywiscie nie powinnien nic fizycznie zrobic dziewczynie.
Napisano Ponad rok temu
Od rana boli mnie szyja, źle spałem. Boli mnie też ręka bo biłem w twardy worek bezbandazy, mam też problmey z takomi... .
Dzięki za troske.
Jezuuu, przecież to nie było dosłownie. Oczywiscie nie powinnien nic fizycznie zrobic dziewczynie.
zgadza sie, inna sprawa ze dalbym sobie z nia spokoj na miejscu gamenessa jesli kreci na boku z innym majac juz kolesia to to zwykla k... jest :?
Napisano Ponad rok temu
A dlaczego nie? Wielka nowoczesnośc - równouprawnienie itp. - sranie w banie. Narazie na świecie mamy PATRIARCHAT, tak było, jest i bedzie. A za kurestwo trza ludzi bić, bić i jeszcze raz bić!!! A to był encyklopedyczny przykład kurestwo ze strony tej dziewczyny.Jezuuu, przecież to nie było dosłownie. Oczywiscie nie powinnien nic fizycznie zrobic dziewczynie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale raczej patrz jakie sobie "dobierasz" dziewczyny...
pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu
2. Jeżeli pozwoliła się całować i obmacywać, to dziwne nie jest, iż chłopak to robił. Większość chłopaków na przyzwolenie dziewczyny by to robiło.
3. Nie wiemy, czy Twoje: Przepraszam kolego, nie miało bardziej ekspresyjnej i agresywnej formy.
4. Gdybyś stał z dziewczyną i oddawał się radości pocałunków i pieszczenia jej ciała, też byś chyba reagował impulsywnie na kogoś, kto Ci w tym przeszkadza.
5. Jeżeli Twoja dziewczyna, pozwoliła się całować i obmacywać publicznie przed klatką schodową, nie świadczy tutaj chyba o jej poważnym zaangażowaniu w Wasz związek.
6. Jej zachowanie nie musiało być pierwszym. W tym momencie nie wiesz, czy podobne sytuacje, czy też posuwające się dalej (stosunek) nie miały miejsca w momencie, gdy była z Tobą.
7. Pobiłeś kogoś, kto na dobrą sprawę mógł nie zdawać sobie sprawy z faktu, za co dostaje.
8. Siłowe rozwiązanie problemu stawia Cię w świetle barbarzyńcy, który miast kulturalnie i po ludzku rozwiązać problem, starając się dowiedzieć co jest grane, bije w twarz.
Nie zawsze siłowe reakcje przynoszą dobre efekty. Teraz jeżeli sprawa się inaczej rozkręci, może do Ciebie zawitać policja, w kwestii pobicia i uszkodzenia ciała niewinnej osoby. Z tego co napisałeś, nie było walki, tylko go po prostu pobiłeś. Jeżeli sprawa trafi do sądu, możesz mieć kłopoty. I przez co? Przez Twoją dziewczynę, która Bóg wie czemu miała ochotę na "macanie" się z innym chłopakiem.
Dyplomacja, to złota droga do sukcesu. Słowo ma większą siłę, niż pięść. Przemyśl to na spokojnie i bez agresji. Nie wiem, dlaczego inni przedmówcy popierają Twój czyn. Albo są młodzi i nie potrafią po prostu pochamować adrenaliny, albo nie potrafiąc się wysłowić, jedynym ich argumentem jest przemoc.
Pozdrawiam, bez agresji i złośliwości do Ciebie i przedmówców.
Jumbo
Napisano Ponad rok temu
zle zrobiles. pomylil ci sie obiekt agresji. chlopak robil swoje, ty tez bys robil, to dziewczyna powinna dostac lanie (oczywiscie nie zlamanie szczeki, ale liscia to bym takiej wyplacil).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zle zrobiles :? ja bym mu jeszcze polamal nos i kulasy przetracil, a jej bym nie mowil dowidzenia tylko bardziej bym to rozwinal, tak bym jej na psyche wsiadl zeby nie wiedziala jak sie nazywa, zniszczyl bym jej umysl doglebnie i od podstaw, bo tak jak ktos napisal "pies nie wezmie, dopoki suka nie da"
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Student - zawód wysokiego ryzyka????
- Ponad rok temu
-
śmierć kolejnego studenta w Lublinie
- Ponad rok temu
-