Powiedzial ze jak na treningach kravki napieprzam tyle pompek ile napieprzam, i jeszcze mam ja 3 xtydzien a tylko w miedzyczasie silka, to tak jakbym robil np. 5 razy klatke na tydzien wiec nie dziwne ze jestem zajebany. Jak narazie plan jest taki: Przerwa na kravce( i tak bym przestal za tydzien), pakuje w silke. 4 razy dziennie jedzenie z tym ze przed i po silce miecho+ryz,ziemniaki. Pozatym po kazdym treningu bezposrednio gainer. O wynikach pogadamy za jakis czas :wink:
  Powiedzial ze jak na treningach kravki napieprzam tyle pompek ile napieprzam, i jeszcze mam ja 3 xtydzien a tylko w miedzyczasie silka, to tak jakbym robil np. 5 razy klatke na tydzien wiec nie dziwne ze jestem zajebany. Jak narazie plan jest taki: Przerwa na kravce( i tak bym przestal za tydzien), pakuje w silke. 4 razy dziennie jedzenie z tym ze przed i po silce miecho+ryz,ziemniaki. Pozatym po kazdym treningu bezposrednio gainer. O wynikach pogadamy za jakis czas :wink:

chodze na silke a sila idzie w dol..
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Eeetam Carbo
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)
Do uzupelniania glikogenu miesniowego po treningu wystarczy glukoza, dostepwna w wiekszosci sklepów.
2-2.50 zł za 200 gram
Carbo jest o tyle tylko lepsze ze minerały dodatkowo zawiera
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Dodatkowym atutem Carbo jest to, ze zawiera tylko 5% glukozy, a reszta to maltodekstryny (wegiel zlozony) tak samo jest szybko wchlaniane.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 SW i silka....trening.....zakwasy....czy tak można?? SW i silka....trening.....zakwasy....czy tak można??- Ponad rok temu 
- 
			 Co robic aby barki byly szerzej rozstawione? Co robic aby barki byly szerzej rozstawione?- Ponad rok temu 
- 
			 Rower Rower- Ponad rok temu 
- 
			 piszczele piszczele- Ponad rok temu 
- 
			 rozstepy!! rozstepy!!- Ponad rok temu 
- 
			 modlitewnik :D modlitewnik :D- Ponad rok temu 
- 
			 dieta Kwaśniewskiego dieta Kwaśniewskiego- Ponad rok temu 
- 
			 szpagat - maksymalny rozkrok szpagat - maksymalny rozkrok- Ponad rok temu 
- 
			 różnice między piwem bezalkoholowym a zwykłym różnice między piwem bezalkoholowym a zwykłym- Ponad rok temu 
- 
			 zakwasy- pomocy ! zakwasy- pomocy !- Ponad rok temu