3 tygodnie temu zaczalem trening na silce( hehe dlugo no nie?
 ). Mam rozpiske zrobiona przez trenera czyli narazie ogolnorozwojowka 3 seriex 15 powtorzen na kazda grupe miesni(2 razy na tydzien). Ostatnio trening mialem we wtorek, chcialem teraz cos w domu porobic i tak: nie moge sie podciagnac na drazku bo...nie moge
  ). Mam rozpiske zrobiona przez trenera czyli narazie ogolnorozwojowka 3 seriex 15 powtorzen na kazda grupe miesni(2 razy na tydzien). Ostatnio trening mialem we wtorek, chcialem teraz cos w domu porobic i tak: nie moge sie podciagnac na drazku bo...nie moge  poprostu nie mam sily (wczensiej siekalem 10 podciagniec), pompki...tez nie bardzo bo sie b. szybko mecze w porownaniu do wczesniejszych wynikow. Poprstu tak jakbym mial totalnie zmeczone miesnie. CO moze byc przyczyna tak totalnego regresu(tzn wiem ze ma to cos wspolnego z silka ale czy to tka bedzie dlugo ku..a trwac?
  poprostu nie mam sily (wczensiej siekalem 10 podciagniec), pompki...tez nie bardzo bo sie b. szybko mecze w porownaniu do wczesniejszych wynikow. Poprstu tak jakbym mial totalnie zmeczone miesnie. CO moze byc przyczyna tak totalnego regresu(tzn wiem ze ma to cos wspolnego z silka ale czy to tka bedzie dlugo ku..a trwac?  )? BO zaczyna mnie to strasznie irytowac...thx za odpowiedzi
  )? BO zaczyna mnie to strasznie irytowac...thx za odpowiedzi

FaceBook
 FaceBook