Incydent
Napisano Ponad rok temu
a lemingi to nieduze ssaki z rzedu gryzoni (rodzina chomikowate jesli sie nie myle), zamieszkuja gorskie rejony tundry Polwyspu Skandynawskiego, maja jakies kilkanascie cm i sa laciate (jakies takie zolto czarno bialawe ), faktycznie zyja w norach i zeruja pod sniegiem, sa zwierzakami nocnymi i nie hibernuja..
a co do ich smierci, to co kilka lat sa wiekie migracje lemingow, chyba spowodowane ich nadmiernym rozmnozeniem, wedruja sobie przez doliny do wybrzezy i tam czesto i gesto skacza w fale sie pieniace... tak oto gina... co zmniejsza ich nadmierna ilosc
pozdrawiam
blackgirl (ktorej to dzialka jest wlasnie biologia )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do delfina nie wiesz?? czlowieku, to jedyne procz ludzi zwierzeta uprawiajace sex dla czystej przyjemnosci
nie jedyne, nie jedyne
bonobo podobno są bardzo "postępowe"
BTW. ostatnio rzucił mi się w oczy taki tekst: ludzi i zwierzęta uprawiają seks dla przyjemności, tylko że ludzie próbują to ograniczać
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
blackgirl
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
blackgirl
Napisano Ponad rok temu
cóż biologia jest wszędzie :wink: zwłaszcza jak sie nasze forumowiczki ożywiaja i właczają do dyskusji..a ze lato się zbliż ato nie dziwota...no jakos tak dziwnie na zwierzatka roznego rodzaju zeszlo, tudziez na seks a zaczelo sie od incydentu... widzicie jak sie wszystko ze soba laczy... od dresow do biologii mozna dojsc
pozdrawiam
blackgirl
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
chyba duzo... ja też ostatnio mam ochote wiele dyskutować.... :wink:wodnik, a coz zblizanie sie lata ma wspolnego z ozywiona dyskusja ?? :>
pozdrawiam
blackgirl powaznie studiujesz biologie?!ech dal mnie to tylko hobby i to biologia traktowana wybiórczo
Napisano Ponad rok temu
ale teksty o delfinach i prokreacji to hmhm perełka tej dyskusji
pytałem bo jeśli studiujesz mam kilka pytań...
spokojnie nie o delfiny:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam all
uzywajcie lata..
thx black girl..
mam nadzieję,że wiesz jednak nie ams zmnie za hmhm wiesz kogo..
thx again
a siłownia to dobry pomysl ja mam za darmo..w tartaku :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Wodnik, co do pytań czysto bilogicznych.
Ja wiem, ze tego w szkole nie uczą, ale zziewczyn pytać?
wstyd wstyd
Napisano Ponad rok temu
Wodnik, a za kogo mam niby Cie miec? Ja sie ciesze, ze jeszcze istnieja tacy faceci Szacunek.
pozdrawiam
blackgirl
Napisano Ponad rok temu
mości kapralu ty jesteś zbyt delikatny by o cokolwiek cie spytac...ano własnie. dziś wtorek- dzien klaty.
Wodnik, co do pytań czysto bilogicznych.
Ja wiem, ze tego w szkole nie uczą, ale zziewczyn pytać?
wstyd wstyd
thx balckgirl...
Napisano Ponad rok temu
jakis zjeb przywiązał psa do trzepaka i zaczął go okładać metalową rurką aż biednemu zwierzęciu odleciała dolna szczęka...
I co nikt nic nie zrobił?Z moim przypadku jego kariera w nalepszym wypadku zakończyła by się na izbie przyjęć.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
morlaniak
- Ponad rok temu
-
zatłukli studenta...
- Ponad rok temu
-
Lublin: 10 mężczyzn zabiło studenta
- Ponad rok temu