Kobiecośc wojownika, czyli Twój Styl m.in. o aikidoczce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak czy siak serdecznie witamy Panią Yoshi na forumie.
To może teraz coś od podszewki o tym artykule.. nie ma to jak ze źródła Toranaga Yoshi opowiadaj, bom ciekawy..
Scorpio trzym sie chłopie.. Ona bije
Napisano Ponad rok temu
Musze przyznac, ze faktycznie nie mialem wpisanego nazwiska, ale juz to poprawilem :wink: Dla odmiany link do dojo gdzie cwicze Jest! Moje osobiste zainteresowania, Sa! Zdjecie mojej lysiny, Jest!Szczepan to samo moglbym powiedziec na Ciebie, ze jestes "pustakiem" skoro nie znam Twojego nazwiska, miasta z ktorego piszesz...Wiem jedynie, ze identyfikujesz sie nickiem "Szczepan", ktory moze nie byc Twoim prawdziwym imieniem, a co do miejsca z ktorego pochodzisz....hm brzmi dziko i smiertelnie powaznie
..........spojrzmy teraz do twojego profilu .............. :roll: :?
Napisano Ponad rok temu
.........mhmhmhh........tak uwazasz? no sam juz nie wiem, chcialbym uslyszec potwierdzenie osobiscie od uzytkownika Toranaga Yoshi. 8) BYloby calkiem kuuul.Drogi Szczepciu taki duzy z ciebie chłopczyk a taki mało domyslny
Nie mowie ze Pancer nie ma racji, ale uwazam, ze jak juz zamieszczac material, to w sposob fachowy.
*sz (wpatrzony z uwielbieniem w Pancera zaplatajacego warkocze z wlasnych wlosow szydelkiem)
Napisano Ponad rok temu
Ja natomiast stane w obronie artykułu mając na uwadze grupę docelową dla której ukazuje się to pismo...Odwróćmy zatem sytuację i wyobraźcie sobie, że w Budojo znajdujecie artykuł o szydełkowaniu i robieniu na drutach :wink: - z pewnością nie będzie was razić fotografia, na której jakaś piękna pani będzie trzymać niefachowo szydełko...Z pewnością jednak z tego artykułu będzie mogło się śmiać i krytykować wiele kobiet...
Powiew zdrowego rozsądku, jak zwykle zresztą.
Napisano Ponad rok temu
Droga Zirael....chcialem sie tutaj troszke rozpisac, ale napisze jedynie milego dnia
pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
jezeli mozesz - nie mysl,
jezeli myslisz - nie mow,
jezeli mowisz - nie pisz,
jezeli napiszesz - to sie potem nie dziw!
I jeszcze jedno: Jak Cie widza, tak Cie pisza.
Pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
A ty, Toranaga Yoshi, to moze jestes mniej anonimowy? :roll: A jak sie nazywasz i gdzie cwiczysz? :? Bo twoj profil przypomina raczej pustaka :wink:
I cala strona dyskusji "kto jest pustakiem" na nic...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Niestety, niektórzy sa chorobliwie niesmiali - ale ponoc sie z tego wyrasta. Temat anonimowaości na forum powraca jak bumerang, swego czasu sporo osób zdecydowało, ze nie musi sie wstydzić swoich nazwisk i podało je do publicznej wiadomosci moze warto wrócic do tej ideii?I cala strona dyskusji "kto jest pustakiem" na nic...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja swojego imienia i nazwiska się nie wstydzę.
Selena Kuklis, Łódź
Napisano Ponad rok temu
mnie nie przeszkadza twoja ksywka, ale jesli zarzucasz komus malo informacji w profilu a twoj profil jest kompletnie pusty, to chyba cos nie jest w porzadku? Mierzysz innych inna miarka niz siebie?Wiekszosc ludzikow jakby nie patrzec Szczepan nie ma przy nicku wstawionego swojego zdjecie. Czy to oznacza, ze ludzie Ci sa pustakami? :-) Wiesz jakby mi zalezalo na tym, zeby wkleic tutaj swoja fotke, imie, nazwisko etc., to bym to zrobil. Wcale to nie oznacza, ze jestem pustakiem, tchorzem itd. Od dawien dawna posluguje sie na necie nickiem feniks i nie uzywam go tylko tutaj Wiesz nickow Adam na swiecie jest cale multum, a feniksow juz nie :-) Prawde mowiac ta ksywka bardzo do mnie pasuje i zapewne nie zmienie juz jej za zadne skarby :wink:
Droga Zirael....chcialem sie tutaj troszke rozpisac, ale napisze jedynie milego dnia
pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Selena Kuklis, Łódź
Jakie ładne imię :-*
Napisano Ponad rok temu
(to po japonsku)
Napisano Ponad rok temu
P.S. moja intymnosc zostala ukazana na lamach podziekowan w podkatalogu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Tak swoja droga to moj ulubiony komiks :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
))) No nie, jestem pod wrazeniem....co prawda nie chce mi sie przegladac wczesniejszych postow ale takie mam niejasne uczucie, ze Jasnie Pan bierze mnie za kogos innego:)) rozumiem, ze byl juz ktos o podobnym nicku? Pozdrawiam serdecznie, jesli jeszcze albo wogole czyta to forum:))
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Relacja ze stażu EFE Zamość 15-16.05
- Ponad rok temu
-
Aikido na Śląsku...
- Ponad rok temu
-
sensei Jacek Wysocki 7 dan
- Ponad rok temu
-
Kata
- Ponad rok temu
-
Aikido Pijanego Mistrza
- Ponad rok temu
-
relacje ze staży z Tamura sensei...
- Ponad rok temu
-
gabaryty:)
- Ponad rok temu
-
staż z Etienne Leman Sensei 6 Dan Aikido - szczegóły ????
- Ponad rok temu
-
Staż z Fujimoto Sensei - zdjęcia
- Ponad rok temu
-
Struktura Shu, Ha, Ri i poznanie Shoshin - komentarze
- Ponad rok temu