zawsze lubieli
I pewnie nadal lubieja co?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ciamajdo, nie. Masoneria ani Antypolacy tego nie bojkotuja. Po prostu zle linki podales ciamajdo.
Nie pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czytam artykul, a link do niego wyglada tak:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a ty podales taki:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Widzisz roznice cwoku?
Nie pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wosiu jaki ty tepy jestes, ja juz nie moge ze smiechu. Upierasz sie smierdzacy psi pomiocie, ze dales dobre linki, to ja ci wachaczu pchel(a co! ja tez tak moge!) udowadniam ze nie dales! Proste? Dotarlo? A co do tego fantastycznego artykulu - pan Lepper twierdzi ze ma dokumentyz CIA a jakis facet w Texasie ze go porwalo UFO.
nie pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie - dlatego też zapytałem, czy w jakiejś-tam mierze dotyczy to Wosia...Wosiu (...) upraszczasz i przeinaczasz historię. Gdybyś to robił z pobudek osobistych (...) to można by to było zrozumieć.
Co mi do tego? Wydaje mi się, że skoro piszesz na jakimkolwiek forum to chyba możesz założyć, że ktoś chciałby z Tobą podyskutować o tym co piszesz... (nawet OT).A co Tobie do tego i co to ma do rzeczy?
Tyle, że nie odpowiedziałeś na moje pytanie... Szczegół.Sorry za kontynuowanie OT ale jak ktoś się wcina, to nie można nie odpowiedzieć.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sluchaj Wosiu, nie uwazam ze rzezie na Wolyniu nie byly tragedia - ale Polacy tez nie byli swieci. Tak samo jest z Izraelem i Palestynczykami - Palestynczycy morduja Izraelitow, ale nie bez powodu. I tyle. Czy teraz to jest jasne? Ani jednych ani drugich nie usprawiedliwiam - zwracam tylko uwage na to, ze Polacy nie sa swieci. Kapujesz?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W akcjach odwetowych niestety Polacy byli za lagodni, zawsze jestesmy za lagodni i potem zlo sie odradza... wtedy trzeba bylo po prostu wyrznac wszystkich ukraincow, najpodlejszy narod swiata. Niestety tak sie nie stalo
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu