POCZĄTKI SIŁKA1sdsdsd.jpg 132,99 KB
31 Ilość pobrańWitam od kilku ,iesięcy chodzę na siłowniej , wcześniej trochę machałem hantlami w domu ale teraz widze że to było jakieś nieporozumienie. Mam 31 waże 70 kg i mam 175 cm wzrostu. Dostałem od swojego lekarza metanabol , przepisał mi 1 tab dziennie , ja zadebiutowałem od 2 tabsów 5mg dziennie , bieore 2 dzień , na siłownię chodzę 3, 4 , czasami 2 jak praca powoli. Kiedy mogę spodziewać się pierwszych efektów ? i czy to dobra dawka dla mnie ? biorę również osłonę na wontrobę ,zołądek no i oczywuście garnierki. Mam jeszcze kreatyne kupioną w aptece bez recepty ale jej nie zażywam , czy można to wiązać ? Jedyne co zauważyłem że mam wiecej odwagi i chyba lepsze samopoczucie (10 lat trenowałem karatę z sukcesami wiec jakieś podstawy sportu , ruchu jako takiego mam ) jak by mi teraz ktoś wszedł w drogę to bym chyba roznius choć z natury jestem bardzo spokojny i zrównoważony. I jeszcze jedno czy piwko można wypić podczas brania mety ? ale raczej nie. Proszę jeżeli macie jakieś doświadczenia to przy mojej masie wzroscie (odrzywiam sie ok) kiedy dostrzegę pierwsze efekty ? Pozdrawiam

Ponad rok temu
FaceBook