garda
Napisano Ponad rok temu
Mile widziane fotki.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
A co do szczelnosci gardy z gołymi raczkami to chyba wiadomo jak jest : |
wogle nierozumiem postu jaki on ma cel : |
fotki ? : | chłopie przystal rece do baniaka i zobacz sobie w lustrze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
raczej niewielkie - rekawice sa duze wiec troche ograniczaja widocznosc niekiedy. ale jakichs wiekszych roznic nie stwierdzilem.
Jak mogłeś niestwierdzic róznic, sprbuj walczyc bez rekawic i z rekawicami pzreciez róznica jest wyrazna co do "szczelnosci" gardy
Napisano Ponad rok temu
idziesz jak czołg , nie dajesz przeciwnikowi zeby cie uderzył , zeby nie wiedział co sie dzieje:D
w moim przypadku ja gardy nie uzywam , dla mnie to jest niepotrzebne
Napisano Ponad rok temu
po co ci garda??
idziesz jak czołg , nie dajesz przeciwnikowi zeby cie uderzył , zeby nie wiedział co sie dzieje:D
Widocznie masz 2m30cm i z 200kg miesni ; )
Albo walczysz z słabszymi od siebie [ technicznie fizycznie ]
Napisano Ponad rok temu
Pytam o trzymanie rąk z rękawicami i bez. Czy z racji tego iż rękawice są szczelniejsze trzymamy jakoś inaczje ręce czy dokładnie tak smao jak bez rekawic.
Napisano Ponad rok temu
po co ci garda??
jak nie masz nic sensownego do dodania to spieprzaj na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
dziekuje
Napisano Ponad rok temu
Jak mogłeś niestwierdzic róznic, sprbuj walczyc bez rekawic i z rekawicami pzreciez róznica jest wyrazna co do "szczelnosci" gardy
chodzilo mi o ulozenie rak a nie o szczelnosc gardy. to co napisales jest sprawa oczywista.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po co ci garda??
kumpel też tak kiedyś sądził.... po czterech mawshi geri w cuś, co powinno zawierać mózg - nagle nauczył się trzymać łapki w górze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Różnica polega na tym, że w rękawicach masz większą powierzchnie chroniącą twarz(rękawice właśnie), ale z kolei nie możesz raczej chwytać i robić podobnych rzeczy.
A co z czuciem przeciwnika przeciez zmysly odbieraja bodzce a jak masz rece osloniete plastikiem to co czujesz?
Napisano Ponad rok temu
Sluchajcie przeciez garda w rekawicy czy bez ma swaje zadanie trzeba chronic komputer przed strzalem no moze i splot pytam co za roznica ?
A co z czuciem przeciwnika przeciez zmysly odbieraja bodzce a jak masz rece osloniete plastikiem to co czujesz?
Nie rozumiem czy sam odpowiadasz na swoje pytania czy to kolejne pytanie do mnie??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak znosimy ból ?
- Ponad rok temu
-
Czym kierowac sie przy zmianie stylu ?
- Ponad rok temu
-
Sedzia Kalosz?
- Ponad rok temu