ja mam 180 ale chialbym miec conajmnije dyche wiecej niski koks jest ok ale wysoki koks to jest to. Kumpel ma 198 cm wzrostu i jest równo dojebeny i wyglada kosmicznie.Też mam 178cm i wcale nie chciałbym być wyższy...lepiej szerszym być
Własne rekordy wchodzić
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mam 180 ale chialbym miec conajmnije dyche wiecej niski koks jest ok ale wysoki koks to jest to. Kumpel ma 198 cm wzrostu i jest równo dojebeny i wyglada kosmicznie.
wyobrazacie sobie 190 / 200m i 140/150 kg ... maszyna do zabijania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie przesadzajcie ludzie, teraz wszyscy tak rosną od tego żarcia z hormonami w średniowieczu koleś 180 to był gigant xD
ja akurat nie chciał bym mieć wiecej niż 180 przy wzrosie 190 lub wiecej łapka się strasznie mała wydaje
Napisano Ponad rok temu
to dobrze wlasnie bo mozna zmylic przeciwnika ;dja akurat nie chciał bym mieć wiecej niż 180 przy wzrosie 190 lub wiecej łapka się strasznie mała wydaje
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Nie oceniaj przeciwnika po łapce bo można się zdziwić...widziałem na własne oczy na balecie jak gosciu o wzroscie jakies 180cm (był lekko wyższy ode mnie) i może ze 40cm na łapie, a dołożył takiemu ze 190cm i z 48cm na łapie albo i wiecej bo ładny tur z niego był. Technika walki i siła jest najważniejsza...bawia mnie zawsze na siłce kolesie co maja po 45 i wicej na łapach a nie daja rady mi na treninguto dobrze wlasnie bo mozna zmylic przeciwnika ;d
GG: 17625069
Części BMW e36,e38,e39,e46,e60, VW PASSAT B5/B5FL, B6, CC, FIAT COUPE/TURBO
ZDERZAKI DO WIĘKSZOŚCI MAREK!!!
Mechanika pojazdowa
Usługi transportowe, bus oraz laweta
TEL: 665-360-997, GG: 17625069 (Rafał)
Napisano Ponad rok temu
Nie oceniaj przeciwnika po łapce bo można się zdziwić...widziałem na własne oczy na balecie jak gosciu o wzroscie jakies 180cm (był lekko wyższy ode mnie) i może ze 40cm na łapie, a dołożył takiemu ze 190cm i z 48cm na łapie albo i wiecej bo ładny tur z niego był. Technika walki i siła jest najważniejsza...bawia mnie zawsze na siłce kolesie co maja po 45 i wicej na łapach a nie daja rady mi na treningu
tak wogóle to ćwiczy się po to by wyglądać tak jak ty chcesz,fajnie to wygląda jak gość ma 190 wzrostu i łapka 50 waga ok 110/120 ale żeby nie był zlaty tak samo fajnie wygląda koleś co ma 170 i waży 75kg 40 na łapie .Niestety to nie my wybieramy wzrost więc musimy się jakoś dostosować
Napisano Ponad rok temu
-Waga 56kg
-Wzrost 180cm
Własne rekordy:
- wyciskanie- 85kg
- martwy ciąg- 120kg
- przysiad- Nie Robiłem
Napisano Ponad rok temu
Przy tej wadze 85 na klate to dużo ja bym jebał na siłe i jeździł na zawody na wyciskanie samo,miałbyś szanse do lat18-17 lat
-Waga 56kg
-Wzrost 180cm
Własne rekordy:
- wyciskanie- 85kg
- martwy ciąg- 120kg
- przysiad- Nie Robiłem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przy tej wadze 85 na klate to dużo ja bym jebał na siłe i jeździł na zawody na wyciskanie samo,miałbyś szanse do lat18
Ale ja rzadko co ćwiczę. to nawet nie jest Cwiczenie.
Napisano Ponad rok temu
Waga 80kg
Wzrost 1.86m
Rekordy:
klatka płasko 85kg
Biceps ze sztangą stojąc 55kg
Na modlitewniku 50kg
Martwy Ciąg 100kg+ (nie mam wystarczająco obciążenia)
A co do podciągania podchwytem to też bym miał coś koło 17, jednak ja wole nachwytem;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też wolę nachwytem no ale co zrobić tak baba chciała ) A co do bicepsa 55kg ?? to ile masz w bicu ??
Ciężko samemu mierzyć ale cos 34,5-35 ;] Cały listopad jechałem 2x trening ramion w tyg.;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to jestes słabiutki bo ja przy 35 biore 42,a tak wogule to niewiem co dla was wymiary maja z siła niby ma 35 i nie moze wzaisc 55kg?ja tez za bardzo nie wierze w te 55 kg stojac, ja mam 38 na łapie a 40 kg na bica biore
Napisano Ponad rok temu
ja tez za bardzo nie wierze w te 55 kg stojac, ja mam 38 na łapie a 40 kg na bica biore
No to może jestem zatłuszczony, ja tam mam same mięśnie, skóra i kości. Owszem mówimy tutaj o zginaniu ramion oburącz sztangą. A tak jakbym miał czysto technicznie bez najmniejszego bujnięcia to 40x4. A po primo to troche zależy od predyspozycji i genetyki, ja zawsze miałem biceps nasilniejszy, a mam kumpla który ma mniejszą klate, waży 69kg i bez treningu 97kg wyciska, więc jakbym nie widział to bym nie uwierzył;]