Dobry "tekst" na ulicę.
Napisano Ponad rok temu
- bo mi sie podobają twoje cycki tranwestyto
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- co sie gapisz
- bo mi sie podobają twoje cycki tranwestyto
"Dobry tekst na ulicę" to taki, po którym nie dostaniesz w ryj... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ta akurat sytuacja zadziałała na mni tym faktem że był jeden debil i paru kolesi którzy nie zaregowali,przecież nie musieli go lać wystarczyło tak jak piszesz zadzwonić na policję.
To fakt że nie każdy się umie bić ale żeby pomóc nie trzeba od razu bić w gębe,poza tym nawet jak ktoś się umie lać to nie zawsze może coś zdziałać,poza tel na policję.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem sobie z moja pania w hoteliku w gorach, wieczor i w ogole.. :-)
Ale za sciana byli jacys kolesie i glosno sie zachowywali.. Myslalem ze to jacys uczestnicy obozu, bo w tym hoteliku mieszkal jakis oboz (ludzie po ok. 16 lat). No dobra halasy, to jeszcze w miare luz.. ale jak w dosc istotnym momencie zastukali do nas do drzwi, to wqrwiony na maxa wyskoczylem na korytaz w samych bokserkach (myslalem ze po prostu pogonie gowniarzy).. patrze a tam stoi 4 drechow z browarami, wszyscy wieksi ode mnie i tak po ok. 25 lat, ale ze wqrwiony bylem to warknalem
- Co jest k...a?
koles na to:
- yy.. Toalety szukamy..
pokazalem na kibel
- Tam masz, jest oznaczony..
koles nic nie odpowiedzial, to wszedlem do pokoju a chowajac sie slyszalem jak 1 mowil do 2
- Ty sie k..a uspokoj.
Wiecej nie przeszkadzali a i za sciana byl spokoj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1: Kasa albo komórka.
2: Dziewczynę chcesz okraść?
Chwila takiej ciszy i idealnie w tym samym czasie, odwrócili głowy w stronę kolegi. Kolega ma około 190, więcej w barach niż ja wzrostu.
Ja: To moja siostra!
Raz szłam ulicą po treningu i byłam już wykończona, a tu jakiś dwóch gówniarzy idzie na przeciwko. Jeden mnie potrącił i wrzeszczy:
-Gdzie się suko pchasz?
-Co powiedziałeś?
-Suka.
-Skąd znasz takie słowa dziecko? Powtórz to jeszcze raz.
-Suka.
Pac w morde.
W innej sytuacji uratowała mnie tylko i wyłącznie moja płeć Żeby dojść do domu, muszę przejść przez ściężkę i jest ona praktycznie zasłonięta przychodnią. Wracałam też z treningu, a tu nagle po prawej stronie pojawia się 50 chłopa. Więc sobie myślę- nie będę czekać aż cała karawana przejdzie, tylko chyłkiem przebiegnę przed nimi udając, że ich nie widzę Przeszłam prawie biegnąc, a tu za mną taki krzyk: Schowaj ten łom, to jest laska! Momentalnie nogi jak galareta.
Napisano Ponad rok temu
No to wziąłem i wyrwałem chwasta.
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
drech#1: dawaj komorke
ja zwracajac sie do drugiego drecha: ej jebij twojemu kumplowi bo zaraz ja mu jebne
popatrzyli po sobie, drugi drech przeprosil i poszli :wink:
Napisano Ponad rok temu
Do mnie czesto tak smietniki i inne latarnie , tudzież wystawy sklepowe pyskuja.
Ja jakos nie mialem przygody z dresami , male miasteczko prawie kazdy kazdego zna i dzieki Bogu ze nie mialem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ta kurwa pomoc kumplowi ... . Fajnych masz kumpli tak btw . A jak kurwa ci sie nie podoba to nie wchodz palancie !o ja pierdole co za nonsens bobry "tekst" na ulice i 40 stron odpowiedzi,debilizm ,paranoja czy naprawde nie ma o czym gadac?adam d.obraziłes mnie tekstem że moge byc debilem lub przstepca uczestniczac w ustawce,nie sadze zebym był ani jednym ani drugim,nie pochwalam ustawek,ale czasami jest mus,pomoc kumplowi ktory o nią prosi jest takim musem,ale moze zycie cie nauczy dostrzegac rozne wartosci
Napisano Ponad rok temu
ale czasami jest mus,pomoc kumplowi ktory o nią prosi jest takim musem,ale moze zycie cie nauczy dostrzegac rozne wartosci
oj Adam... ale ty jestes :roll: , ciekawe za ile lat zrozumiesz ze ustawka jest czasem obowiazkiem, takim no wiesz patriotycznym. Ma w sobie wielkie wartosci, niedlugo w szkolach beda o tym uczyc na polskim...
o ja pierdole co za nonsens bobry "tekst" na ulice i 40 stron odpowiedzi,debilizm ,paranoja czy naprawde nie ma o czym gadac?
bezsensowny, lepiej gadac o tym jak walczyc na ustawkach
Napisano Ponad rok temu
dresiarz: masz kasę?
kolega:nie mam ( naprawdę miał 100 zł)
dresiarz: a chcesz w mordę? :twisted:
kolega: a chcesz z buta?? :twisted:
dresiarz: nie (uciekł)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KK
Art. 158.
§ 1. Kto bierze udział w bójce lub pobiciu, w którym naraża się człowieka na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo nastąpienie skutku określonego w art. 156 § 1 lub w art. 157 § 1, (uszczerbek na zdrowiu, rozstrój zdrowia)
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
§ 2. Jeżeli następstwem bójki lub pobicia jest ciężki uszczerbek na zdrowiu człowieka,
sprawca podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
§ 3. Jeżeli następstwem bójki lub pobicia jest śmierć człowieka, sprawca
podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
Art. 159.
Kto, biorąc udział w bójce lub pobiciu człowieka, używa broni palnej, noża lub innego
podobnie niebezpiecznego przedmiotu,
podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Więc nie pisz, że ktoś tu cię obraża:
Byłeś na ustawce = popełniłeś przestępstwo = jestes przestępcą = bandytą.
I nie ma to nic wspólnego z "honorem" czy "lojalnością"
Żyjesz w praworządnej Polsce - przemyśl to sobie! Tutaj można się tylko bronić (obrona konieczna)!
Pozdr!
ps. przepros Adama
ps2. Adam, może przyklei temat o obronie koniecznej w dziale Ulica - tak jak ustawę o broni i amunicji
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ulica-forum dla leszczy
- Ponad rok temu
-
POMOZCIE TROCHE -czyli jak spunktowac goscia
- Ponad rok temu
-
Ugodzony ostrym narzędziem