choy lee - a czy kolega sklerotyk nie pod taką ksywa jeszcze na gorinkan pisał ,czy też na forum choy lee o KF?
Pisywałem na kilku... a o moją sklerozę martwić się nie musisz
a nawet jeśli nie to się patrzy w status - ja o tym pisałem tuż po powstaniu vortalu budo 8)
Ale ja nie musze sprawdzać co gdzieś kiedyś napisałeś... liczy się to co napisałeś teraz
a pokaż mi swój sierp , pokaż lowkicka - nie sa z boksu i muay thai?
No wyobraź sobie że nie... pojęcia nie masz jak wyglądają te techniki w CLF
a jak mądralo patrzę w Twój status to co w interesting masz MT i Bjj??
Ty???? a ja pamiętam jak twierdziłeś że parter masz w dupie bo w nim nie walczyłeś i nie będziesz walczyć!!
Interesować się czymś to nie jest równoznaczne z tym że się to ćwiczy lub że się ma taki zamiar... a co do parteru to faktycznie nie mam zamiaru się go uczyć... nie pociąga mnie kulanie się po ziemi...
a może Ci przypomnieć jak się z Borutą na Forum czarnego pasa sprzeczałeś???
pamiętasz jak twierdziłeś że najskuteczniejsze na świecie jest CLF bo możesz szablą wszystkich pozarzynać?
a może to nie byłeś Ty??? 8O
No przypomnij... bo jak widzę to ty masz sklerozę.... nigdy nie twierdziłem że CLF jest najskuteczniejsze... mówiłem i mówię że jest jednym z najwszechstronniejszych styli walki... a co do szabli... znowu skleroza... mowa była o halabardzie... fakt faktem że w walce bez zasad styl używający broni ma jakby większe szanse niż ten który broni nie używa...
nie wiem dlaczego wyzywasz mnie od debili :roll:
nie wiem dlaczego wysyłasz mnie gdzie - może na trening sandy do Satelitu -- tylko oni tam wiesz tego z kung fu to taki Kick boks robią
A kiedy nazwałem cie debilem (chociaż starasz się to potwierdzić) ??? Napisałem że piszesz jak kolejny z wielu pisujących wcześniej tutaj debili, a to mała różnica... nie trzeba być zbyt mocno rozgarniętym aby to zauważyć...
Nic nie pisałem o Sandzie... poprostu dokładniej czytaj...