Dobrze ze wielu z was mysli podobnie do mnie i mnie popieracie. Dzieki. Jednak bede w pelni uszczesliwiony jak sprawiedliwosci stanie sie za dosc. Imho^ : na twoj post odpowiem tak - analogicznie rozumujac do przypadku: uciac dla zlodzieja reke - nie bedzie wiecej kradl, masz racje. Jak juz wielokrotnie padalo pewne wyrazenie na tym forum: NIE MA LITOSCI DLA SKURWYSYNOW
. A nawet jak ten gosc to czyta i to tym wie to dobrze! niech sie boi, niech sie wynosi jak najdalej i niech mu nigdy do glowy nie przyjdzie jeszcze raz napasc na jakakolwiek dziewczyne. Moze wy bedziecie mieli wiecej szczescia i jak ten typ pojawi sie gdzies na waszym osiedlu, zobaczycie go w akcji to go dorwiecie i przypomnicie do czego wymyslony zostal kodex w sztukach walki. Twardziel do kobiety, ciekawe czy bedzie taki twardy w innej sytaucji. A ona nie mogla zemdlec po tym ciosie. Nie miala na to czasu...
Spajk: nie jestem kozakiem czy kim tam sobie nazwiesz, jestem bardzo wkurwionym czlowiekiem ktory nie trawi agresji i przemocy w stosunku do kobiet. Czytaj moje posty ze zrozumieniem, inni jakos wiedza o co mi chodzi, dlaczego chce zrobic tak a nie inaczej oraz w taki sposob a nie inny.
Pzdr CarpeDiem
PS wlasnie czekam na telefon od tej kolezanki, od niej wiele zalezy jezeli chodzi o te akcje. Oby nie byla zastraszona, bo boje sie ze wtedy moze sie wypierac jakimis pretextami a o zezwoleniu na "polowanie" nie bedzie mowy
Co nie znaczy ze poddam sie i zapomne o calej sprawie....