jedyna opcja wydaje sie chodzic od lekarze do lekarza, az trafi sie na takiego, ktory zauwazy co jest nie tak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie ufalbym lekarzowi, ktory na takie objawy zapisuje ibuprom i opaske na kolano, no smiech po prostu
moze byc wszystko. mojej siostrze dopiero 4 lekarz powiedzial, ze ma takie kolana, ze sie scieraja i nic sie nie da zrobic
(wyjasnil to troche dokladniej :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Idź na zwolnienie i spokojnie zaplanuj sobie zmianę zawód na mniej obciążający fizycznie. Firmy doradztwa personalnego potrafią wskazać jakie doświadczenia da się przenieść z jednego zawodu do innego, a czego trzeba się douczyć. Zmiana zawodu jest często łatwiejsza i szybsza niż leczenie schorzeń spowodowanych przez poprzedni zawód. Nie bój się i walcz.(...)
mój największy problem to moja praca zawodowa w której jest trochę tego dźwigania, a jak przyniosłam zaświadczenie o czasowym wycofaniu mnie z dźwigania to usłyszałam że mogę pożegnać się z pracą, bo nie mają mnie gdzie przenieść gdzie się nie dźwiga.
(...)
Z powodu NS boję się szukać nowej pracy, bo na tym leczeniu hematologicznym (i ogólnie gorszej kondycji )nie bardzo sobie wyobrażam zmianę pracy, poza tym ją lubię, mam tu już wieloletnie doświadczenia zawodowe , a to dział wąskospecjalistyczny.
(...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie oczekuj wiążących porad od przypadkowych osób na forum. Nie oczekuj że ktoś tu zna się na leczeniu "chorych na trombocytozę, którym w wykonywaniu ciężkiej pracy fizycznej przeszkadza chondrolomancja". Pewnie jesteś rzadkim przypadkiem i specjalistę od leczenia twojego zestawy schorzeń trudno będzie znaleźć. Nie pozostaje ci nic innego niż szukać.Co o tym myślicie ? Naprawdę nie mam szans na zdrowe kolano?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niestety nie. Trzeba mieć naprawdę dużo szczęścia żeby trafić na rehabilitanta który ma jakiekolwiek pojecie o tym co robi. Trzeba szukać samemu (w sieci) informacji i pilnować wszystkiego co robią a najlepiej samemu ułożyć sobie rehabilitacje.Tylko że to chyba pracownik zakładu rehabilitacji powinien sam wiedzieć co pomaga, a co szkodzi, nie? Szkoda że na skierowaniu lekarz kierujący nie określił jasno....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu