Jak przybrać na masie???
Napisano Ponad rok temu
Zycze Ci nadal takich wynikow. Moze kiedys spotkamy sie na treningu. Czesc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Porcje nalezy podzileic na 2 czesci nie pic naraz bo i tak organizm nie przyswoi(mozna nawet na 3 zalezy od wagi)
skladniki:
0.5 litra mleka
2 banany
0.5 litra jogurtu
1 serek wiejski( koniecznie ten -w1 opakowaniu 24 gramy bialka)
50g kleiku bebiko (w biedronce 200 gramow-2,50-mnostwo weglowodanow w 50g-42g weglowodanow )
2-3 lyzki miodu
2 bialka jaj
Wszystko wrzucic do miksera i zmiksowac-smak calkiem niezly, najlepsze zimne
wszystko razem to ok. 66 gram bialka i 176g weglowodanow w sumie to bez serka wiejskiego tez mozna bo troche duzo tego bialka:)
Napisano Ponad rok temu
No troszeczke za duzo bialka jak na 1 posilek
napisalem zeby dzielc na 2,3 porcje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Polecam na mase nastepijaca rzecz-taki domowy gainer ale niegorszy od kupowanych
Porcje nalezy podzileic na 2 czesci nie pic naraz bo i tak organizm nie przyswoi(mozna nawet na 3 zalezy od wagi)
skladniki:
0.5 litra mleka
2 banany
0.5 litra jogurtu
50g kleiku bebiko (w biedronce 200 gramow-2,50-mnostwo weglowodanow w 50g-42g weglowodanow )
2-3 lyzki miodu
2 bialka jaj
wszystko razem to ok. 66 gram bialka i 176g weglowodanow w sumie to bez serka wiejskiego tez mozna bo troche duzo tego bialka:)
Sorry ale jestem zielony w tych sprawach. A na potrzebuję przybrać na masie przynajmniej te 4-5 kg.
Waże 57 kg i mam 163 cm wzrostu. Jakie inne proporcje powinien mieć taki "domowy gainer"? I czy stosować go do sniadania? Czy może posłużyć za miast śniadania? I kiedy już bym przybrał na wadze tyle ile potrzebuję to nalezy przerwać czy można cos takiego se serwowoać raz dziennie(połowę albo 1/4 porcji) albo raz na kilka dni ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skladniki:
0.5 litra mleka
2 banany
0.5 litra jogurtu
2-3 lyzki miodu
2 bialka jaj
mówisz że podzielić to na 3 porcję i wpieprzac 3 razy dziennie ?
jogurt jakis konkretny czy zwykły "bezsamkowy" ?
i jeszcze do tego serka... jak to wyglada (troche lamerskie pytanie ale chce sie upewnic ze kupie to co ma byc)
pzdr
charlie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widzę że przepis Chrisera00 robi błyskotliwą kariere Osobiście też wybieram sie na zakupy by te wszystkie składniki pozbierać w jednym miejscu.
hehe niezly nie sam wymyslilem od dwoch dni wpieprzam bo 3 tygodniach wszyscy niech sie chwala ile przytyli
Napisano Ponad rok temu
skladniki:
0.5 litra mleka
2 banany
0.5 litra jogurtu
2-3 lyzki miodu
2 bialka jaj
mówisz że podzielić to na 3 porcję i wpieprzac 3 razy dziennie ?
jogurt jakis konkretny czy zwykły "bezsamkowy" ?
i jeszcze do tego serka... jak to wyglada (troche lamerskie pytanie ale chce sie upewnic ze kupie to co ma byc)
pzdr
charlie
serek nazywa sie "serek wiejski" co mam ci wiecej ppowiedziec:) w biedronce jest do kupienia w wielu sklepach tez, jak otworzysz to sa to takie granulki
Napisano Ponad rok temu
Polecam na mase nastepijaca rzecz-taki domowy gainer ale niegorszy od kupowanych
skladniki:
0.5 litra mleka
2 banany
0.5 litra jogurtu
2-3 lyzki miodu
2 bialka jaj
Sorry ale jestem zielony w tych sprawach. A na potrzebuję przybrać na masie przynajmniej te 4-5 kg.
Waże 57 kg i mam 163 cm wzrostu. Jakie inne proporcje powinien mieć taki "domowy gainer"? I czy stosować go do sniadania? Czy może posłużyć za miast śniadania? I kiedy już bym przybrał na wadze tyle ile potrzebuję to nalezy przerwać czy można cos takiego se serwowoać raz dziennie(połowę albo 1/4 porcji) albo raz na kilka dni ?
dziel go na 3 porcje
1-po sniadaniu (nie zamiast bo wtedy to sensu nie ma!!)
nastepna -po treningu
ostatnia wieczorem po kolacji
Jak przybiezesz na wadze tyle ile chcesz (choc 5 kg to raczej od tego nie zlapiesz), to mozesz przestac stosowac albo np. pic tylko po treningach zeby szybciej miesnie sie regenerowaly
Napisano Ponad rok temu
thx
Napisano Ponad rok temu
Eeeee... Chriser00 jeszce jedno pytanie: mleko gotować czy wszystko na żywca wrzucić i zmiksować? Bo ja w temacie nie obyty jestem
thx
Na zywca zimne jest smaczniejsze-o mleku mowie takim w kartonie nie do gotowania
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jak pogrubić nogi
- Ponad rok temu
-
Pij mleko będziesz kaleką.
- Ponad rok temu
-
Tae Bo - Co myslicie na ten temat ?
- Ponad rok temu