weterani uliczni - menele
Napisano Ponad rok temu
Jak myslicie czy lepiej jest lutowac czy z nimi gadac? Chodzi mi o to, ze to sa dorosli zazwyczaj ludzie. Jak spojrzec na takiego menela to mimo wszystko trzeba sobie uswiadomic, ze kiedys byl on normlanym czlowiekiem. Zycie mu pewnie sprzyjalo i pewnie niejednokrotnie doswiadczalo. Czy mozna takiego jescze dobijac? Z drugiej strony sa czesto bardzo upierdliwi i agresywni. Napiscie co o tym myslicie.
Napisano Ponad rok temu
Trzeba zawsze pamietac, ze "Being a true warrior means you don`t need to beat people or prove you`re better"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trochę dawniej około 40 paroletni wojskowy zaczepiał kobiety w tramwaju więc grzecznie zapropnowałem,że pomogę mu wysiąść.Zaczął mi gadać coś o szacunku i że mieszkał na Szwedzkiej. Uświadomiłem go że mnie to ch... interesuje no i tak ziarnko do ziarnka-przestał zaczepiać te kobitki w obliczu odniesienia rany tłuczonej na masce.
Czasem po prostu się nie da zignorować.
Napisano Ponad rok temu
zulik grzecznie chcial sobie zrobic zakupy,a banda jakichs bezczelnych gimnazjalistow z pobliskiej szkoly zaczela z niego polewac i go zaczepiac.Zulik sie wkurwil i zaczal im jechac,ze niech sie odpier... itd. Szczyle zrobily sie jeszcze wredniejsze i tez puscily w jego kierunku stek inwektyw Prawie doszloby do pizganiny,a wlasciciel nie kiwnal nawet palcem,tylko posrany stal i patrzyl. A ja bylem gotow pomoc zulikowi,bo te szczeniaki go zaczepily bez powodu,a poza tym byl sam na szesciu,wiec ktos pomoc musial. Ale w koncu do niczego nie doszlo. Na szczescie 8)
A co do tych upierdliwych zuli,to uwazam,ze bic sie ich powinno tylko wtedy,kiedy Ci zagrazaja,tzn. sami atakuja itp.
Poza tym ignorowac.Ja mam na to gadanie sposob Slucham muzy i nie slysze ich gledzenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS No Jarozwierz - to jest dobra postawa obywatelska - popieram :-) Chamstwo trzeba zwalczać...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najczęściej ci biedni ludzie są samotni, nieźle kopnięci przez życie i nie sądzę, żeby szukali zaczepki, raczej chcą z kimś porozmawiać, mimo że druga osoba nie jest często temu przychylna
Napisano Ponad rok temu
A tak na serio, to starzy menelo to często dobrzy nożownicy, a jeśli takiego spotkasz to, że był nożownikiem dowie się twoja rodzina, nie ty. I to przy odrobinie szczęścia.
Napisano Ponad rok temu
A tak na serio, to starzy menelo to często dobrzy nożownicy, a jeśli takiego spotkasz to, że był nożownikiem dowie się twoja rodzina, nie ty. I to przy odrobinie szczęścia.
i między innymi dlatego należy unikać konfliktów za wszelką cennę. Jeżeli osobnik jest po prostu zbyt gadatliwy należy go zignorować, jeżeli ma chęć na zaczepkę to zawsze znajdzie powód.
Od gadania chyba nikt jeszcze nie umarł :wink:
Napisano Ponad rok temu
Wiele razy zdażało mi się, że człowiek prosił o papierosa zaczynając od "przepraszam pana bardzo... ", niby nic, ale... Wolę tak, niż miałby mnie nieładnie zaczepiać
Po prostu - żul też człowiek. Ja widzę w nich raczej ludzi doświadczonych przez życie i nie mam zamiaru na nich ręki podnosić bez wyraźnego powodu...
Napisano Ponad rok temu
ostatnio (hmm to chyba już rok temu) "dobry nożownik" chciał porozmawiać z nami przy pomocy scyzoryka
Okazalismy się (z dobrym kolegą jeśli się poczuwa to się przyzna ) "nie dobrymi beznożownikami" (choć mój udział nie był wielki) a menel omija kolegę szerokimi łukami, na mnie ostatnio nie trafia.
Niec nie działa lepiej niż przykład własny i perswazja :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zajechało mi pokemonami. pytasz sie o zachowania wobec dziadków itp po czym wyskakujesz z honorem?
to jaki ty masz honor?
niezwykle wysokie zapotrzebowanie dowartosciowania i wymuszone normy postepowan.
masz słowniczek w stylu kodex hammurabiego?
on mi to to ja jemu w imie honoru iserca.
nie no formułka piekna....
ale w tak idiotycznym miejscu ze głowa mała:)
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Grayone co to za krypa na awatarQ??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
No-Contact Jacket
- Ponad rok temu
-
Po Szkolce.......
- Ponad rok temu
-
Film "klatka"
- Ponad rok temu
-
Najlepsze na ulice dla uderzacza
- Ponad rok temu
-
pobicie pod szkołą
- Ponad rok temu
-
pif paf w plecy (filmik)
- Ponad rok temu
-
Jak obronić się na śliskiej nawierzchni??
- Ponad rok temu
-
Kastracja zamiast kary smierci?
- Ponad rok temu
-
Zabójstwo 13 -latka
- Ponad rok temu
-
samoobrona...
- Ponad rok temu