weterani uliczni - menele
Napisano Ponad rok temu
Lepiej zrobic cos niespodziewanego: na przyklad zdjecie i umowic sie z innymi knajpami, ze nie bedzie wpuszczany przez miesiac. Z tego co mi wiadomo to byla jedyna metoda na angielskich kibicow wiec i u nas zda egzamin. Wtedy pokazesz swoja wyzszosc: inteligencje. Ona budzi ich prawdziwy szacunek i moze nawet kilku z nich pokazac droge w zyciu. Wtedy, kiedy zaczna Cie nasladowac. W mysleniu. Nie w biciu. Czy wtedy nie bedziesz prawdziwym zwyciezca?
Napisano Ponad rok temu
i tyle.
a zwyciestw nie szukam, tak samo jak mrdobic.
ale czasem ktos musi przyłozyc, zeby ktos inny mógł zobaczyc jak to jest nakryc sie nogami.
z przymruzeniem oka stary..z przymruzeniem oka:)
Napisano Ponad rok temu
Osobiscie najwiecej satysfakcji mam wtedy, gdy bez mojej agresji sytuacja sie rozladowuje.
Troche trudno mi traktowac to z przymruzeniem oka ale niech Ci bedzie. Forum to forum a ulica to ulica-nieprzewidywalna. Czesto grozna, czasami smieszna.
Napisano Ponad rok temu
ale nie po to sie mówi "spier.." zeby poszedł taki pitbull dalej i młodszego zaczepiał....
Napisano Ponad rok temu
Ja mialem kiedys jedna, choc nie na ulicy a na treningu: poszedlem na nizsza grupe i nie mialem z kim cwiczyc. Wypadla mi para z gosciem 20cm i 20kg wiekszym. Jego staz:3 miesiace, moj staz:3lata. Powiedzialem ale i tak cos patrzyl z politowaniem. Do sparingu-lapami machac jak cepami. Ja sam sie nie przykladalem ale poniewaz nie bylem przyzwyczajony do tak roznego pozionu to oczywiscie uderzenia byly mniej-wiecej prawidlowe. No coz....nie zblokowal takiego zamaszystego sierpa i dostal prosto w szczeke......nie chcial juz ze mna cwiczyc na nastepnych zajeciach...
Inna przygoda: zaczynalem i rownolegle ze mna inny kolega. Byl dosc mocnym krotkowidzem. Cwiczylismy jakies uderzenia a on nie mial pary. W pewnym momencie odwracam sie a on cwiczy z gosciem o ponad 10-letnim stazu. Mysle, niezle trafil. Po cwiczeniu podchodze do niego i pytam sie jak bylo.
On: dlaczego pytasz?
Ja:No wiesz, to byl X.
On: Naprawde?! Teraz rozumiem dlaczego wszystko tak idealnie wychodzilo!
No coz, nie ma to jak wada wzroku....
Napisano Ponad rok temu
Moze powinnismy zalozyc topic o smiesznych sytuacjach na ulicy?
to juz bylo
Napisano Ponad rok temu
Raz jakiś menel stary brodaty i śmierdzący molestował jakąś kobietą w tramwaju, więc się postawiłem za nią i skończyło się właściwie na gadce i wywaleniu z tramwaju(menela oczywiście )
A drugi raz jakiś menel usiłował od parki wciągnąć, 5 zeta pomyślałem, że oleje, bo koleś z dziewczyną był większy ode mnie, (co nie jest trudne 167cm), ale jak menel zaczął z łapami do twarzy dziewczyny to nie zdzierżyłem skończyło się na gadce i lekkim przepchnięciu menela z stacji i tyle może jeszcze poza tym, że mnie na wyzywał i powiedział ze mam jechać do Iraku, bo tam się przydam lol.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
No-Contact Jacket
- Ponad rok temu
-
Po Szkolce.......
- Ponad rok temu
-
Film "klatka"
- Ponad rok temu
-
Najlepsze na ulice dla uderzacza
- Ponad rok temu
-
pobicie pod szkołą
- Ponad rok temu
-
pif paf w plecy (filmik)
- Ponad rok temu
-
Jak obronić się na śliskiej nawierzchni??
- Ponad rok temu
-
Kastracja zamiast kary smierci?
- Ponad rok temu
-
Zabójstwo 13 -latka
- Ponad rok temu
-
samoobrona...
- Ponad rok temu