Krav Maga w Zielonej Górze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
musze rowniez przyznac, ze nam scenki rodzajowe wyszly jak zwykle slodziutko. pierwszaki rowniez zachowali sie w deseczke, chociaz w pierwszej rundzie byli zszokowani adrenalina, a w drugiej liczyli na to, ze my bedziemy ;] rozczulajaco niemalze bylo, jak sie wdawalismy z nimi w pogawedke, zamiast uciekac albo katowac, a oni biedni tracili glowy.
mysle ze dzisiaj powinnismy sobie odpuscic sciezki zdrowia, bo po nocy pelnej przemyslen moga nam zrobic hardcore dzisiaj ;]
z drugiej strony nalezalo by spisac kilka fajnych scenek na przyszlosc, zeby zaszpanowac jak gdzies pojedziemy
a ty Deila nie martw sie esem. pomysl - jak mu chociaz polowa ludzi z treningu (nie wspominajac przeciez o rodzinie i przyjaciolach!) napisala zyczenia, to zapewne przy odbieraniu 37dmego z kolei mial piane na ustach ;]
z ta sala to naprawde kij. w koncu moglibysmy cos znalezc takiego dobrego na stale, bo ten elektronik to.. szkoda palcow na klawiaturze lamac.
ewentualnie wykupi sie teren, w ramach rozgrzewki przyniesie cegly i rozrobi zaprawe, a potem porobi obrony przed dachowkami ;] no i kladzenie parkietu w parterze, co by nie mowiono ze kravka parteru nie cwiczy!
tapetowanie tylko dla wyzszych stopniem ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam gorrąco - WALCZĄCYCH Z MUSZKAMI
Napisano Ponad rok temu
chyba jedna u..gryzla mnie w dziaslo, bo mnie boli jak jasna.. stokrotka.
dzieki bogu od nowego tygodnia zajecia na sali.
Nigdy nie rozumialam jak mozna spac 3h na dobe. mi 7h to malo o.O
wlasnie. ide spac, bo mnie przez dziaslo zaraz szlag trafi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zespół Heey i Kasia Nosowska pokazali dużą klasę...
słowem bachanalia....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
--> po 2 w nocy=bieganie po osiedlu -CUDOWNIE
a powinno być:
po 2 w nocy=bieganie po osiedlu - WARIACTWO
Aniu, o tej godzinie są przyjemniejsze metody aktywności...
Nie przeginaj maleńka tylko przyjdź wreszcie na trening, dzisiaj np. był bardzo cieżki parter, a na końcu Darek... dobił nas.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze teraz, drugi dzień po treningu gdzieniegdzie czuje wczorajszy trening, ale ...o to chodzi!!!
Chyba trzeba wyjść po treningu na browarek, w celach leczniczych :wink:
Napisano Ponad rok temu
Tomek-Wypadek pierwszorzedny lomot mi spuscil. cale plecy mam w siniakach, nie mowiac o lokciach i cierpieniach "dumy". ledwo sie ruszam. drugi raz mnie na to nie namowicie, zaklepuje materac.
a ze trener nas wykonczyl na koniec, to fakt. kazac liczyc do pieciu.. jak on tak mogl.. przeciez to wyksztalcenie trzeba miec! trzeba sie uczyc a nie tylko walic po jajkach!
Napisano Ponad rok temu
PS
Słyszałem od ludzi że po osiedlu Morelowym lata nocami jakaś niewyżyta laska. Nie wiadomo czy gwałcicielka czy exhibicjonistka ale pewnie niebezpieczna bo wygląda na zdrowy okaz. Wiecie cos na ten temat ??
Napisano Ponad rok temu
kto w takim razie cwiczyl z doktorkiem, skoro Damian obsciskiwal sie z Vifonem? zostala nam jakas jeszcze ciezka artyleria?
ja tam nie wiem nawet gdzie to morelowe jest. u mnie podobno jedna z bitniejszych mafii osiedlowych jest (trenuja rowniez na pijaczkach z parku), a rowniez tego nie zdolalam zweryfikowac.
Napisano Ponad rok temu
kto w takim razie cwiczyl z doktorkiem, skoro Damian obsciskiwal sie z Vifonem?
Z doktorkiem ćwiczyłem JA, moi drodzy, niestety ja. Jakoś nie wychodziły mi ucieczki, hmm, ciekawe dlaczego
Ale nie byłem sam, ponieważ zmieniałem się z Karolem, to był naprawdę niezły "trójkącik"
Napisano Ponad rok temu
trenujecie czyste techniki BJJ?! i sparrujecie sobie do zaklepania czy
trenujecie parter z naleciałością combatową, tzn. brudne sztuczki...
pozdrawiam lokalnych "ziomków"...
Deila, gdybym był "kawalerem do wzięcia" (dosłownie i w przenośnii :wink: )
to chętnie pobiegałbym z Tobą po tych zakamarkach Zielonej Góry,
zwłaszcza o taak późnej (wczesnej) porze... :wink:
Pozdrawiam wszytkich kraverów
wodnik szuwarek (zawodnik ju jitsu)
Napisano Ponad rok temu
Pozdro 4 W.Szuwar
TheDyzma
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Combat w...