odp. dla Wodnika -oczywiscie, ze parter jest :-) niezaawansowani tez maja.
Nareszcie udało mi sie zobaczyć co ja takiego napisałam, że aż musiało to dojsc do "wyższej instancji" ;-) . Ale nie wydaje mi sie, zeby to bylo cos obrazliwego -akurat fakt jest taki, ze na kazdy nasz egzamin P. Tomasz Adamczyk byl spozniony --> ciezko jest przewidziec sytacje na drodze- wiec poprostu jestesmy juz na to przygotowani. Zdziwiona bylam, ze egzamin nie zostal wczesniej odwolany, bo pogoda nie sprzyjala kierowcom (nie tylko ;-) ) i nie zanosilo sie na poprawe ale naprawde szkoda mi bylo kolegów ze szczecina, ktorym udało się dojechać.
Jesli jednak nasz drogi Egzaminator poczul sie dotknięty moim postem -to kolejny raz przepraszam !!!
Następna sprawa - powstały jeszcze liczne opinie jakoby mój bardzo obraźliwy post sprawił, że P. Adamczyk sie zdenerwował i dlatego tyle ludzi mialo poprawki <--- a tu sszczerze powiem, ze nie CZUJE SIĘ WINNA po 1st- nawet jakby rzeczywiscie bylo to obrazliwe, to taka osoba nie zareaguje emocjonalnie na opinie jakiejs malej kraverki, tym bardziej nie bedzie to powod zeby wyzywać sie na studentach, więc proszę wszystkich o obiektywne podejscie do swoich bledow - bo na pewno uwagi byly uzasadnione, (a obwinianie mnie raczej nie jest rozwiazaniem)
ps. mam nadzieje, ze równie szybko moje pozytywne opinie sie rozchodzą po świecie ;-)
odp. do stokrotki -na pewno szczegolnie koledzy beda szczesliwi jak przyjedziecie z nami potrenowac

-nie moge wysylac privow... ;-) do zobaczenia wkrótce.
A teraz tradycyjnie troche uwag o egzaminie :-) ten był naprawde wyjątkowy-własnie dlatego, ze na koncu tyyyle bylo uwag-a mi sie to podobalo, bo takie ogolne uwagi czesto nie sa przyjmowane a teraz przynajmniej kazdy wie, nad czym musi popracowac :-)