Krav Maga w Zielonej Górze
Napisano Ponad rok temu
Zauwazcie, ze juz kolejny rok mija :-) nie ma sniegu ale zycze Wam, zebyscie te swieta spedzili naprawde cudownie, tak jak Wy tego chcecie, nie jak "nalezy"
Ps. nie moge pisac privow, wiec odp. brzmi. -jesli tak, to ja nie wiem kiedy :-) ale ja uwazam, ze bym to pamietala, skleroza jeszcze tak daleko sie nie posunela,dopiero od11 dni nie mam nastu lat :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolejne ciekawe wydarzenie w sekcji godne odnotowania otoz... nowoscia nie jest, ze tak wazna osobistosc jak Tomasz Adamczyk zawsze na nasz egzamin sie spoznia-na to psychicznie sie przygotowalismy ale i tym razem nas zaskoczyl- nie docierajac w ogole... z czego cudownie wybrnal nasz genialny Trener robiac seminarium dla wszystkich przybylych (a dosc duzo nas bylo -zdajacy na 3stopnie) :-) w prowadzeniu tej wielkiej improwizacji pomogl Trener Andrzej z gorzowa; jeszcze ktos ze szczecina dotarl :-) bylo naprawde ciekawie: akcje z nozem, noz na noz, obrony przed kopnieciami, koncowka tez mi sie podobala :-) Dwie sprawy mi sie tylko nie podobaly 1-to co ja wyrabialam chociaz Trener A. powiedzial -"oo widzę postep" ja - "a ja wrecz przeciwnie ! , co ja robie ?!? " T -"ale kiedys to byl kickboxing teraz jest Krav Maga :-) " ja- "jesli tak wyglada Krav Maga, to ja wole byc kick-boxerka "
2-ze jednak ekipa byla bardzo zroznicowana, niektorzy baardzo poczatkujacy-a akcje noz na noz... Niestety nie moge opisac co sie dzialo po bo mnie tam nie bylo i jak na zlosc za tydzien kiedy bedzie egzamin z Kravki juz na pewno (moze z opoznieniem hehe ) we wtorek rano mam egzamin ale postaram sie dotrzec na toasty
Pozdrawiam wszystkich ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakiś parter robicie u siebie?! czy skupiacie się głównie na stójce?!
jak na waszą stronkę zawsze zajdę to raczej na fotkach prezentujecie stójkę..
więc ciekawość mnie zżera by spytać.. może coś z modnego w dzisieszych czasach BJJ czasami sobie wlepiacie w rozkład treningu?! czy parter jest dla bardziej zaawansowanych w systemie Krav Maga?!
pytam z czystej ciekawości bez żadnych złośliwych intencyji..
kłaniam sie Zielonogórzanie..
Napisano Ponad rok temu
Nareszcie udało mi sie zobaczyć co ja takiego napisałam, że aż musiało to dojsc do "wyższej instancji" ;-) . Ale nie wydaje mi sie, zeby to bylo cos obrazliwego -akurat fakt jest taki, ze na kazdy nasz egzamin P. Tomasz Adamczyk byl spozniony --> ciezko jest przewidziec sytacje na drodze- wiec poprostu jestesmy juz na to przygotowani. Zdziwiona bylam, ze egzamin nie zostal wczesniej odwolany, bo pogoda nie sprzyjala kierowcom (nie tylko ;-) ) i nie zanosilo sie na poprawe ale naprawde szkoda mi bylo kolegów ze szczecina, ktorym udało się dojechać.
Jesli jednak nasz drogi Egzaminator poczul sie dotknięty moim postem -to kolejny raz przepraszam !!!
Następna sprawa - powstały jeszcze liczne opinie jakoby mój bardzo obraźliwy post sprawił, że P. Adamczyk sie zdenerwował i dlatego tyle ludzi mialo poprawki <--- a tu sszczerze powiem, ze nie CZUJE SIĘ WINNA po 1st- nawet jakby rzeczywiscie bylo to obrazliwe, to taka osoba nie zareaguje emocjonalnie na opinie jakiejs malej kraverki, tym bardziej nie bedzie to powod zeby wyzywać sie na studentach, więc proszę wszystkich o obiektywne podejscie do swoich bledow - bo na pewno uwagi byly uzasadnione, (a obwinianie mnie raczej nie jest rozwiazaniem)
ps. mam nadzieje, ze równie szybko moje pozytywne opinie sie rozchodzą po świecie ;-)
odp. do stokrotki -na pewno szczegolnie koledzy beda szczesliwi jak przyjedziecie z nami potrenowac -nie moge wysylac privow... ;-) do zobaczenia wkrótce.
A teraz tradycyjnie troche uwag o egzaminie :-) ten był naprawde wyjątkowy-własnie dlatego, ze na koncu tyyyle bylo uwag-a mi sie to podobalo, bo takie ogolne uwagi czesto nie sa przyjmowane a teraz przynajmniej kazdy wie, nad czym musi popracowac :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tematu funduszy nie bedę poruszał..bo doskonale ostatnio znam
te materialne dylematy :?
Deila, o ile mnie wzrok nie padł, to gdzieś na BUDO widziałem nick szefa polskiej KM
więc nie wątpię, ze śledzi i nasz zielonogórski wątek na BUDO :wink:
a Ty raczej sławisz tu zielonogórską KM, zwłaszcza postać trenera więc ja jako szef
Instytutu KM raczej bym Cię awansował za pozytywną propagande
rey all
Napisano Ponad rok temu
tematu funduszy nie bedę poruszał..bo doskonale ostatnio znam
te materialne dylematy :?
Deila, o ile mnie wzrok nie padł, to gdzieś na BUDO widziałem nick szefa polskiej KM
więc nie wątpię, ze śledzi i nasz zielonogórski wątek na BUDO :wink:
a Ty raczej sławisz tu zielonogórską KM, zwłaszcza postać trenera więc ja jako szef
Instytutu KM raczej bym Cię awansował za pozytywną propagande
rey all
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. ekipa z Wrocka kiedy przyjezdzacie? :-)
Ps2. -Misiu-Puma jest od nas .Dyzma- prawda, ze jestem niewinna? a ta cala afera to nieporozumienie :-)
Napisano Ponad rok temu
nie zebym ja chciala dostac, ale na oku mam kilku ktorych chetnie widziala bym na deskach (latwo zobaczyc ktorych - jak trener krzyczy "50%!", to chlopcy sie wyrozniaja)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Teraz zdradzę Ci sekret - treningi treningami, ale musisz ćwiczyć w
domu! To jest tajemnica chińskich Mistrzów.
Pozdrowionka, J.K. " wiec lecę troche pomeczyc sasiadów moja energią -hehe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Combat w...
- Ponad rok temu
-
combat materiały
- Ponad rok temu