Krav Maga w Zielonej Górze
Napisano Ponad rok temu
A cóżeś waszmośćpanna uczynić raczyła, iżby miał się obrazić?
Pozdrawiam i chętnie również owe zdjęcie posiądę.
Powodzenia na egzamach.
Napisano Ponad rok temu
hmm a powod obrazenia :-( moze taki jak ostattnio kilku moich kolegow, zablokowala mi sie koma-nie wiem dlaczego nadal, i smsy sie nie wysylaly, tylko ladowaly w skrzynce nadawczej,nie zauwazylam tego przez tydzien, do momentu kiedy wyslalam smsa do siorki i chwile pozniej sie z nia widzialam,wiec w praktyce wyszlo, ze osoby te poczuly sie olewane przeze mnie,bo nie odpisalam im :-( a to poprostu zlosliwosc rzeczy martwych.
Teraz chyba tego artykulu nie posiadziesz

Pozdrwaiam i trzymajcie za mnie kciuki na egzaminach ;-) dzisiaj niestety nie bedzie mnie na treningu, bo jak zwykle wszystko na ostatnia chwile robie -->patrz -nauka do egzaminu, a moja najwieksza aktywnosc umyslowa przypada na 18-23, a zwykle po treningu w domku laduje 22:00, jeszcze sie ponaprawiam zdrowotnie i w czwartek na TRENING !

Napisano Ponad rok temu
PS. moje pytanie (w zwiazku z bialym, delikatnym, mieciutkim puszkiem na dworze;-) ) czy są jeszcze prawdziwi mezczyzni, czy kobitki sa juz skazane na ciagle odsniezanie?
Napisano Ponad rok temu

sesja zaliczona DOSŁOWNIE przed piecioma minutkami...jak mawiają mądry ma zawsze szczęście, a co ma pływać to nie zawiśnie :roll:
dzieciaczki- jeden element tego zbioru ma na imię Zuzanna miesiąc i 17 dni waga 4750 gram i juz zaczęła trening( niestety na ojcu - w tym wypadku na wodniku

MaKs teraz na bank znajdę czas by sparować(może lepiej tylko pokulać?!) tylko musimy się zgadać na jakimś śmiesznym wykładzie, tzn. musisz się ty pokazać i ja czyli prawdopodobieństwo wysokie

z kim wybrałeś nowe proseminarium?!ja z Nodzynem ale ponoć nie mozna powtórzyć tego wyczynu?!
a TY DeIlA?!jak tam sesja?! tak samo skutecznie jak odśniezanie?! :wink:
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

No wiec, 7.03 Kraverzy beda mieli tzw. egzamin wewnetrzny -czyli sprawdzenie czy cos w glowie po treningach zostalo i czy cialko potrafi te wiedze wykorzystac ;-) a juz 17 egzamin 1 grupy na P1 i 2 na P2 :-) czegos nowego sie na pewno nauczymy. Poza tym treningi jak zwykle super :-D w szatni znow byla koedukacja z nieznanych mi przyczyn (Ps. moje wtargniecie podczas "prysznicowania" bylo spowodowane czystym,niewinnym przyzwyczajeniem :-)
cos sie bedzie dzialo to napisze sprawozdanie ;-) milego dnia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps. jak zwykle musze podkreslic, ze sprawozdanie to bedzie czysto subiektywnym opisem :-)
EGZAMIN -24.03.05 -> tradycyjnie wszyscy bylismy przygotowani na spoznienie T.Adamczyka, wiec i tym razem nas nie zaskoczyl ;-) ale mielismy troche czasu na itegracje, rozne ploty, bardzo przyjemnie bylo

Co bylo dla mnie wielkim zaskoczeniem nasz egzaminator nie powiedzial "wszyscy zdali" ale wymienil kilka os., ktore musza jeszcze wyeliminowac braki. Ogolnie bylo super :-)
a po... sie dzialo w Bachusie :-) , ok. 27nas bylo (z56zdajacych)
fajnie by bylo gdyby ktos jeszcze sie poswiecil i opisal swoje wrazenia z egzaminu...
PS. Wesolych SWIAT !!! PS2. Trening z poniedzialku przeniesiony na wtorek 1st group na 17.00 , 2 na 18.45 :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps. usmiechnij sie ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj spotkalam jednego z moich wielkich autorytetów -bylego Trenera Tadeusza Dudę i powiedział m.in. : "pamiętaj, że bez wody nie można nauczyć się pływać " <-- więc muszę zdementować pogłoskę jakoby na Krav Madze nie było sparingów, bo są i to czesto nie z jednym przeciwnikiem.
Dowiedzialam sie jeszcze, ze na sport zostal wprowadzony podatek :-( czyli na polski, oboz kicka, ktory w tamtym roku kosztowal 450zl, teraz 560 :-( chyba trzeba bedZie zrobic strajk.
Pozdrawiam Kraverów i resztę fighterów -Ania
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie rewelacja!!
tak sobię myślę, że trzeba by zielonogórskie bjj namówić na taki wyczyn...
a póki co sesja zbliża się wielkimi krokami..
mnie na szczęscie czekaja tylko lub aż 3 walki..z egzaminatorami a mozę egzekutorami?!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OBOZ LATO 2005 byl poprostu CUDOWNY (obiektywnie patrzac) * pod wzgledem organizacyjnym (Gratulacje dla Trenera :-) i Tomka za miejsce) Full technik, rozne strategie treningowe, Treningi byly bardzo ciekawe (a jak wiadomo monotonia jest powodem postepu zmeczenia) na dodatek w roznych miejscach (góry, cudna zielona trawka, park, las)
* ekipa - :-) fajna
Teraz treningi odbywaja sie w pon. i czwartki o 18 -podczas wakacji. Trener wprowadzil nowy system treningowy i jest bardziej hardcorowo :-) trzeba jednoczesnie uzywac mózgu i mięśni (co jak wiadomo ciezko czasami pogodzić ;-) )
OD wrzesnia rozpoczyna sie NOWY SEZON -a co za tym idzie nabór do nowej grupy :-) (jak w reklamie) -> BEDZIE SIE DZIAŁO !!! :-) zapraszam
i PS. gratuluje tego niesamowitego postepu na stronce -kilka fotek nowych <-chyba byly rysowane z paincie ;-) tym razem -bo potrzeba bylo tylko pol roku aby pojawily sie na necie :-)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
zeby mnie znow ktos nie op... za zasmiecanie forum ten post tez bedzie mial inf o Kravce :-) --> w budowie jeszcze jest stronka jednego z naszych zawodnikow ale juz mozna looknac na to co jest, Podoba mi sie galeria :-) bo nie trzeba byc cierpliwym zeby zobaczyc fotki, ktorych jest baardzo duzo. -www.kravmaga.kamelot.pl i lecę w poduchę ;-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Combat w...
- Ponad rok temu
-
combat materiały
- Ponad rok temu
-
Tom Winans?